esküvő Viva Comet 2014 Cinthya Dictator idő Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VIVA Cometen természetesen ott volt az extravagáns páros is, akiknél rákérdeztünk, viharos kapcsolatuk jelenleg milyen stádiumban van. Szóval lesz esküvő vagy sem? Végre elárulták!

Ahogy a Life.hu korábban megírta, ősztől Varga Viktor és Cinthya alig fognak találkozni, így nehéz időszak vár rájuk. Most pedig minden idejüket munkával töltik, és bár Viktor állítja, minden rendben, azért a Life.hu újságírója azt tanácsolta nekik, próbáljanak kicsit lazítani és kettesben tölteni pár napot.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Egy éve megállás nélkül dolgozunk, szabadnap nélkül. Minden nap együtt vagyunk és mivel a vitákban nem engedünk a másiknak, ez rányomja a bélyegét a mindennapokra" – kezdte Viktor, aki szerint szerelme mostanában változni kezdett. "Korábban mindig konfliktusokba kerültünk a tévéshow miatt is. Ma azonban valahogy csoda történt: annyira szerelmesek lettünk egymásba, mint amikor két éve megismerkedtünk itt, a Cometen" – lelkendezett Viktor.

"Nagy a nyomás rajtunk, hiszen a magánéletünk a munkánk, ez nagyon nehéz" – vette át a szót Cinthya. "A vitáinkat két hétig olvasom a címlapokon és nem tudok átlépni szituációkon. Sokszor feszültek vagyunk és generálódik a vita, pedig nagyon szeretjük egymást" – mondta a lány, akit természetesen arról is kérdeztünk, hogyan állnak most az esküvővel. "Nagyon megviseltek a történtek, mert életem legszebb pillanata volt, amikor Viktor megkérte a kezem. Aztán úgy éreztem, ezt az élményt elkezdik bemocskolni és ez nagyon bántott, sőt a mai napig bánt. Most nem beszélünk erről a témáról. Egyelőre nem lesz esküvő, mert minden nap forgatunk, nem tudunk elég tartalmas időt együtt tölteni és megszervezni sincs időnk" – magyarázta Cinthya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.