Halászbástya Top Gear Csúcsmodellek Budapest Richard Hammond show James May BBC Jeremy Clarkson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May megnézték Budapest látványosságait és kipróbálták a magyar konyha gasztronómiai különlegességeit. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Budapestre érkezett a Top Gear Live autós show, amely a BBC televízió BAFTA- és Emmy-díj-nyertes sorozata. A Csúcsmodellek című show budapesti turnéjára leginkább férfiak, apák és fiaik kíváncsiak. A három műsorvezető a minap megérkezett Budapestre és természetesen meglátogatták fővárosunk nevezetességeit.

Forrás: livenation.hu

Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May jártak a Halászbástyán, ahol a szavuk is elállt a panorámától. Az étteremben pedig megkóstolták a szürkemarha-gulyást, a sült kacsamájat, és nagyon ízlett nekik a mangalicaszűz, amit egy-egy pohár rozéval öblítettek le. A három világsztár kedd este a Sportarénában fergeteges show-val várja a közönséget, ahol a lángoló autóknak köszönhetően biztos, hogy forró lesz a hangulat.

53 éves lenne a szívek királynője, Diana hercegnőhttp://www.life.hu/news/20140701-diana-hercegno-53-eves-lenne-17-halt-meg-autobalesetben.htmlLady Diana 1961. július 1-jén született Norfolkban és 1997. augusztus 31-én hunyt el autóbalesetben – immár 17 éve, hogy nincs köztünk a szívek királynője.News--Új fordulat: beszámítható volt Pistorius a gyilkosság idejénhttp://www.life.hu/news/20140630-oscar-pistorius-del-afrikai-paralimpiai-bajnoknak-nem-volt-mentalis-zavara-a-gyilkossag-idejen.htmlA pszichológiai vizsgálat szerint nem volt semmilyen mentális zavara a dél-afrikai paralimpiai futónak, amikor tavaly februárban feltehetőleg megölte modell barátnőjét.News--Robottal stimulálják Schumacher izmait és keringéséthttp://www.life.hu/news/20140701-schumacher-izmait-es-verkeringeset-a-lausanne-i-klinikan-erigo-robottal-stimulaljak.htmlMég a dolgozók mobiltelefonját is elveszik munkakezdés előtt abban a lausanne-i kórházban, ahol Michael Schumacher lábadozik - írja a Paris Match francia lap nyomán a hvg.hu.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.