Új pasija mellett lépett félre VV Gigi

Forrás: FB Gigi -
Isztambul VV Gigi sérülés félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Gigi nyaralni utazott új szerelmével, de a csinos táncoslány az első közös út alkalmával félrelépett. Ezzel új szerelmét máris komoly próba elé állította. 

Alig várta a nagy napot VV Gigi, hogy szerelmével elutazzon a varázslatos Isztambulba. Hiába volt hatalmas a lelkesedés az első közös nyaralás miatt, már a megérkezés napján komoly problémával kellett megküzdeniük.

Forrás: FB Gigi

"Az első nap, ahogy megérkeztünk a szállásra, rosszul léptem és ráestem a bokámra. Volt utasbiztosításom, azonnal hívtuk a biztosítót, hogy jelezzék, hová kell menni a hatalmasra dagadt lábfejemmel. Több óra után kaptunk egy olyan címet, ahol angolul egy szót sem beszéltek, és csak annyit tudtak mondani a sérülésre, hogy pharmacia, azaz gyógyszertár. Jegelni kezdtük minden olyan hideg tárggyal, ami kézre esett, pl. jéghideg kólával, majd hűtőzselével és felpolcoltuk. Fájni fájt, menni is alig tudtam, ennek ellenére megnéztük a várost, ami igazából nem nyűgözött le. Hazaérve elmentem végre egy normális orvoshoz, aki megállapította, hogy nem szakadt el semmiféle szalag a bokámban, csak kificamodott. Sokat kellene pihentetnem, de sínnel szerencsére tudok közlekedni. Úgy látszik, ez a nyár valahogy nem akarja, hogy sokat mozogjak, ezelőtt a bordámat zúztam le" – mesélte a jógaoktatóként dolgozó Gigi, akit mind a két városban szerelme támogatott.

Forrás: FB VV Gigi

„Két éve ismerem őt, de csak öt hónapja jöttünk össze. Én a férjemnek hívom a kedvesemet, ő pedig a feleségének nevez. Ez a kissé balszerencsés, első közös nyaralás megismertette vele az igazi énemet, hogy velem tényleg mindig történik valami."

Bugyibiznisz és gyereknevelés – Így élnek most a VV6 szereplőihttp://www.life.hu/bulvar/20140805-valovilag-6-vv-teo-potapanak-all-vv-aurelio-pedig-parjaval-vv-zsofival-bugyibizniszbe-kezdett.htmlHát, a médiakarrier egyiküknek sem jött be. VV Teo pótapának áll, VV Aurelio pedig párjával, VV Zsófival bugyibizniszbe kezdett.TV + BulvárÖnmagát simogatja VV Alexahttp://www.life.hu/bulvar/20140728-vv-alexa-erotikus-klipet-keszitett.htmlVV Alexának ismét sikerült nagyot alakítania! A VV6 különleges nevetésű szereplője egy videoklipben szerepel, de nem átlagos módon! Önmagát simogatja.TV + Bulvár--Egy éve józan VV Évahttp://www.life.hu/bulvar/20140717-vv-bauko-eva-egy-eve-rehabilitacios-kezelesen-vett-reszt-azota-nem-iszik-alkoholt.htmlKörülbelül egy éve unta meg botrányokkal tarkított életét VV Éva, bevonult a rehabra és azóta sem fogyaszt alkoholt. Az egykori valóságshow-szereplő akkor titkolni szerette volna, hogy orvosi segítséget vesz igénybe, most azonban már büszkén meséli, 365 napja nem ivott. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.