Kolostorba vonul VV Gigi

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
kolostor VV Gigi Himalája meditáció jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akik ismerik a ValóVilágban megismert VV Gigi eddigi karrierjét, talán meglepődnek, mekkora utat járt be az egykor csak az ismertségért, felszínes élvezetekért nyilvánosság elé lépő lány. A belső értékeket keresi egy Himalája lábánál lévő kolostorban, ahol hamarosan reggel négytől este kilencig meditálni és jógázni fog.

"Két és fél hónapra egy indiai kolostorba költözöm, amely a Himalája lábánál fekszik. Hajnali négytől este kilencig meditálok és jógázom majd. Már régóta éreztem, hogy egy időre szeretném kizárni a külvilágot az életemből, mélyen magamba nézni és részt venni egy testi-lelki megtisztuláson. Szerény körülmények között élek majd, de az itthoniakkal tarthatom a kapcsolatot" - nyilatkozta a Borsnak a lány, aki hamarosan útnak indul. Képünkön testvérével, VV Bécivel látható, aki itthonról izgul majd húgáért.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Gigit egyetemre is felvették, ősztől jógaoktató mesterképzésre jár majd. Az iskola hároméves, a kolostor miatt levelezőn kezdi, és a második félévtől nappali tagozatos lesz.

Tagadja a plasztikai műtétet VV Gigihttp://www.life.hu/bulvar/20120830-nagyon-megnott-vv-gigi-melle-a-lany-azt-mondja-nem.htmlA ValóVilág negyedik szériájának egykori hugicája igen sokat változott az utóbbi időben.TV + BulvárHová tűnt valójában VV Gigi?http://www.life.hu/bulvar/20120104-valovilag-4-vv-gigi-dubajban-van-vv-beci-elmondta-mi.htmlBéci szerint a húga nem prostituált, mégsem tudja pontosan, mit csinál Gigi az arab országban.TV + BulvárPalvin Barbi nyelve, VV Gigi mellbimbója és Fluor combja a Cometenhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140613-majka-berki-krisztian-hodi-pamela-vv-gigi-es-fluor-tomi-katz-david-videojaban.htmlMajka és káromkodásai, Berki Krisztián és Pamela, VV Gigi és a mellbimbói, valamint Fluor Tomi és egy rántott csirkecomb. Mindez a szerdai Viva Cometen és a Life.hu riporterének, Katz Dávidnak a kamerája előtt.Katz DávidFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.