Voksán Virág új bevételi forrás után nézett

Forrás: machopoker.hu -
szerencsejáték Voksán Virág póker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág, azaz DJ Flower már bőszen tanulja a póker szabályait, hamarosan ugyanis a nagyközönség előtt is megmutatja pókertudását.

Voksán Virág a fellépések és fotózások között mostanában pókerezni tanul. Bár még csak most ismerkedik a kártyajátékkal, gyorsan fejlődik, és ügyesen emeli a tétet. Jelenlegi pasija tanítja a mostanában nem túl szerencsés szépséget a póker alapjaira.

Forrás: machopoker.hu

"Alapvetően nem nagyon szeretem a szerencsejátékokat, de a póker azért fogott meg, mert nemcsak a szerencsén múlik, hanem az agyat is kell használni hozzá. Eddig nem volt hozzá közöm, de pár hete megtetszett, már tanulom a szabályokat és ismerkedem a trükkökkel. Szerencsére a párom ért hozzá, így most esténként ő mutatja meg nekem a fortélyokat. Szükségem is van a gyakorlott emberek tanácsaira, ugyanis hamarosan egy internetes pókeroldalon nyilvánosan, webkamerán keresztül ülök majd asztalhoz, és nem szeretnék veszíteni" - mondta nevetve a szexi díva, aki augusztus 13-án este hétkor debütál majd először a virtuális pókerteremben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.