Koós János: „Bajor Imre még bízott abban, hogy legyőzi betegségét"

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
agydaganat Bajor Imre halál Oszvald Marika Koós János Horváth Ádám Szomszédok emlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elhunyt színészre barátai, Koós János, Oszvald Marika és Horváth Ádám emlékeztek a Mokkában.

Így búcsúztak a sztárok Facebookon Bajor Imrétől:

Liptai Claudia, Csonka András és Demzsák Zsuzsa is megemlékezett Kicsihuszárról. ITT tudod elolvasni erről szóló cikkünket!

A szerda reggel elhunyt 57 éves Bajor Imréről barátai és kollégái emlékeztek meg a TV2 reggeli műsorában. Horváth Ádám rendező elmesélte, amikor először meglátta a színészt, rögtön tudta, hogy a Szomszédokban a helye, így utólag írt karaktert Bajorra.

Horváth Ádám Forrás: [origo]

Oszvald Marika, akivel 10 évig játszották együtt a Mágnás Miskát, egyebek mellett azt mondta, még a következő évadra is visszavárták Imrét, hiszen élmény volt együtt dolgozni. A poén csak úgy jött belőle, természetesen, minden manír nélkül – tette hozzá.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Koós János pedig úgy látta, barátja még reménykedett, hogy felülkerekedik a betegségen, de környezete törekedett arra, hogy nyugalmat hagyjanak a színésznek. Hozzátette: egyszer készítettek egy képet Bajor Imrével arról, hogy hogyan képzelik el magukat 90 évesen. A színész az akkor készült fotót a Mokkában is megmutatta, amit az alábbi videóban megnézhetsz:

Bajor Imre halálával nem foglalkozott a köztévéhttp://www.life.hu/news/20140807-bajor-imre-halalaval-nem-foglalkozott-az-m1-hiradoja-kozlemenyben-reagal-az-mtva.htmlBajor Imre színész halálának híre nem fért be az M1 esti Híradójába, pedig az MTI is lehozta. Az Origo megkeresésére az MTVA-nál türelmet kértek, mindenképp írásban reagálnak majd a mulasztásra. Amint megvan a közlemény, a Life.hu-n is olvasható lesz. NewsOrigoElhunyt Bajor Imre - Pályatársai döbbenten reagáltakhttp://www.life.hu/bulvar/20140806-bajor-imre-meghalt-legjobb-baratja-heilig-gabor-kiborult.htmlHeilig Gábor, Bajor Imre legjobb barátja elsőként értesült a tragédiáról. A zenész feleségét, Eszményi Viktoriát hívta szerda reggel Bajor felesége, Ildikó.TV + Bulvár--Elhunyt Bajor Imre - 57 éves volthttp://www.life.hu/bulvar/20140806-elhunyt-bajor-imre-szinesz-szerda-delutan-sulyos-betegsegben.htmlBajor Imre a kora reggeli órákban egy kórházban halt meg, a színész 57 éves volt.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.