Meredek! Lélegzetelállító helyen járt Szabó Zsófi

Forrás: facebook/Szabó Zsófi -
kaland Jóban Rosszban tériszony Szabó Zsófi életveszélyes szikla Norvégia nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban színésznője éppen Norvégiában kalandozik a hegyek között, a legutóbbi fotójától a lélegzetünk is elakadt.

Zsófi különleges helyre utazott nyaralni, másokkal ellentétben ő nem a mediterrán tengerpartokat részesítette előnyben. A színésznő a hűvös Norvégia csodaszép tájain barangol. Legutóbbi fotóján pedig egy hatalmas sziklaszirt peremén ül: a nagy sziklán miniatűr emberkévé változott.

Forrás: facebook/Szabó Zsófi

„Nagyon jó érzés volt, hogy nem ért megkülönböztetés, az útitársaim azonnal befogadtak, és együtt nevettünk a szakácsokkal, orvosokkal, tanárokkal, bankárokkal és a sofőr fiúkkal. Elképesztő, mennyi különböző ember vállalkozott az útra. Csak ültem a tűz mellett, hallgattam a bemutatkozásokat. Minden hivatás különbözött. Egy közös azonban mindannyiunkban volt: a vágy a szabadságra, önmagunk és a határaink megismerésére" – mesélte a Blikknek a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.