Ebergényi Réka smink nélkül fesztiválozott

modell topmodell Palvin Barbara Ebergényi Réka Sziget 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két topmodellt is elcsíptünk a Sziget VIP részében. Az egyikük smink nélkül is csodásan nézett ki, a másik viszont hatalmas napszemüvege mögé rejtőzött, de még ez sem takarta el eléggé.

Ki hitte volna, hogy Palvin Barbara retteg a fényképezőgéptől. Az egész nyarat bulizással, fesztiválozással töltő, nemzetközi topmodellünket a Sziget VIP szekciójában csíptük el. Nem örült neki. Szinte alig látszott valami szép arcából hatalmas szemüvege miatt, de még így sem lelkesedett, hogy újabb, esetleg nem túl előnyös fénykép készül róla. Végül barátai ölelésébe menekült a csillagmintás gumicsizmát viselő szépség.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A másik szépség, Ebergényi Réka smink nélkül alig volt felismerhető, mi viszont kiszúrtuk a tömegben. A róla készült gyors fotóról meglepetésünkre egy bájos arc mosolyog vissza. Ezt vajon hogy csinálja?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

/1408/Ilyen201481523456

Aradszkytól ellopták a show-t a Szigeten http://www.life.hu/bulvar/20140814-aradszkytol-elloptak-a-show-t-a-szigeten.htmlAradszky László volt az egyetlen „veterán" fellépő, aki az idén meghívást kapott a Szigetre. A legendás énekes úgy tervezte, hogy egyedül áll a Magic Mirror színpadára, arra nem számított, hogy szinte egész koncertje alatt osztoznia kell egy idegennel a világot jelentő deszkákon.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSztárparádé a Sziget első napjánhttp://www.life.hu/bulvar/20140814-sztarparade-a-szigeten.htmlA Sziget első estéjén az időjárás is kegyes volt a szigetlakókhoz és a kilátogató közismert emberekhez. Sokan kilátogattak, és sokáig is maradtak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVarga Edit együtt szigetezett szerelmével, Kóka Jánossalhttp://www.life.hu/bulvar/20140814-varga-edit-egyutt-szigetezett-koka-janos.htmlAz újdonsült pár együtt jelent meg szerda este a Sziget VIP részlegében. Ha két hete nem söpört volna végig a sajtón, a hír, hogy köztévé válófélben lévő híradósa összejött az egykori SZDSZ-es politikussal, Kóka Jánossal, talán észre sem lehetett volna venni, hogy mindketten szigeteznek.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.