Egy hónapja szült, máris ultracsinos - Scarlett Johanssonról exkluzív fotók készültek

Forrás: AFP/Carl Court -
lesifotós Scarlett Johansson első gyermek szülés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha eddig nem is zavart, hogy a férfiak rajonganak érte, most azért lehet, hogy irigykedni fogsz rá. Scarlett Johansson alig egy hónappal azután, hogy világra hozta első gyermekét, ismét bombaformában. Csak semmi stressz, neki ez a dolga.

A világ egyik legszebb színésznője Scarlett Johansson, aki irigylésre méltóan néz ki első gyermeke, Rose születése után nem sokkal. A szőke színésznőt New York-ban kapták lencsevégre a lesifotósok, amint edzésruhában búcsúzkodik párjától, az egykor újságíróként dolgozó Romain Dauiractól. A Daily Mail által megszerzett fotókat elnézve bátran kijelenthetjük, hogy Scarlett bombaformában van.

A friss fotókért kattints ide! Forrás: AFP/Carl Court

Kíváncsiak vagyunk, vajon mikor kerül sor az esküvőre. A színésznőt egyébként tavaly szeptemberben, tíz hónap randizás után kérte meg a francia férfi, akit ebben a cikkünkben mutattunk be. A színésznő korábban Ryan Reynoldsszal is járt, akinek felesége, Blake Lively pont a napokban jelentette be egy gyönyörű fotóval, hogy első babájukat várják.

Szeresd a terhességi csíkokat!

Scarlett Johanssont persze nem láttuk a szülés után ruha nélkül, de van egy olyan gyanúnk, hogy neki nem kell aggódnia a terhességi csíkok miatt. Azt tanácsoljuk, hogy te se tedd - akár vannak striáid, akár nincsenek. Nemrég az Instagramon kampány indult azért, hogy szeresd a csíkokat, mert ezek hozzád tartoznak, az életed részei. Ha pedig megtanulod szeretni őket, ez máris egy lépés ahhoz, hogy elfogadd a tested és megszeresd önmagadat is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.