Minden idők legdurvább bátorságpróbáját nyomta le Szabó Zsófi

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi hivatalos oldala -
bátorságpróba Szabó Zsófi Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először a bátorságpróbák történetében 10 csillagot szerzett Szabó Zsófi, aki öt órán keresztül ült vaksötétben, étlen-szomjan a dél-afrikai dzsungel kellős közepén. Az élő bejelentkezés alatt elmondta, megtörte ez a feladat.

Lehet bármilyen zsarnok, kicsinálhatja bármilyen keményen Krasznai Tündét, Aureliót vagy Gáspár Lacit, egy dolog vitathatatlan: Szabó Zsófinál keményebb csaj nincs jelenleg a Celeb vagyok, ments ki innen! jelenlegi csapatában. A szőke színésznőről eddig is tudtuk, hogy bevállal durva helyzeteket és a dzsungellétet is egyfajta jellempróbának és kihívásnak tekinti, de amit kiállt, az előtt tényleg le a kalappal. Zsófi öt órán keresztül ült egy helyben a dzsungel közepén, miközben Balázsék különböző hangokkal "szórakoztatták". Nem kapott sem enni, sem inni és tűz nélkül nagyon fázott is. Bár nagyon félt és sírt is egy kicsit, kiállta a próbát és végül tíz csillagot szerzett. Wow!

Az élő bejelentkezés alatt elmondta, hogy a próba azért megtörte. Magabiztosan ült le, de teljesen más emberként állt fel.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi hivatalos oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.