Szabó Zsófi bevitt egy mélyütést Krasznai Tündének

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Szabó Zsófi Celeb vagyok, ments ki innen! beszólások Krasznai Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi akarva vagy akaratlanul - Balázs szavaival élve - bevitt egy mélyütést Krasznai Tündének. Az adásból csak az derült ki, hogy a szőke lány először Tünde beszédmódját kritizálta, aztán kicsit továbbment.

Szabó Zsófit nagyon zavarja, ha valaki nem figyel az ikes ragozásra, és nem tudja, mi az ikes ige. Először Auréliót figyelmeztette erre (ezt nem láttuk), utána Krasznai Tünde is kapott egy kis nyelvtanleckét (ezt már láttuk). "Nem figyelsz az ikes igékre, és ez engem nagyon zavar. Főleg, hogy össze vagyunk zárva. Nem beszélsz szépen. Pedig ez fontos. Ha az embert butának nézik, az frusztrálja az embert" - mondta Tündének.

Szabó Zsófival a műsor előtt Szily Nóra beszélgetett Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Mondat mondatot követett, Tünde azzal védekezett, hogy ő ugyan egyre több mindenre figyel és a semmiből építette fel magát. Erre Zsófi keményen bekérdezett. Következzen a tábor eddigi legkeményebb párbeszéde:

"Ki az a Krasznai Tünde, akit felépítettél?"

"Díva!"

"Ez nagyon kemény, hogy így kijelented. Jársz pszichológushoz?"

"Nem, de szeretnék!"

Nagyjából ennyit láttunk, aztán Zsófi a kamerák előtt elmondta, hogy már bánja, hogy belement ebbe a beszélgetésbe. "Nem én fogom ezt a lányt megváltoztatni, nem itt a dzsungelben, ez nem az én kompetenciám." A teljesen megborult Tündét, aki egyébként ezen a körön kívül teljesen rendben van magával, Bódi Sylvi vigasztalta. Egy órán keresztül.

Neked Szabó Zsófi vagy Krasznai Tünde a szimpatikusabb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.