Nincs semmi Szabó Zsófi és VV Aurelio között

Sarka Kata Szabó Zsófi Bódi Sylvi VV Zsófi Celeb vagyok, ments ki innen! barátság szerelem VV Aurelio taktika RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsófi valóban úgy követi a valóságshow-hőst, mint egy pincsikutya, ám barátnője, Sarka Kata szerint ez nem szerelem, hanem barátság, vagy ami szerintünk ennél is biztosabb, taktika.

Alig vonultak be a celebek a dzsungelbe, máris kezdenek körvonalazódni az erőviszonyok. Szabó Zsófi egyre jobban kiakad Krasznai Tündére, viszont egyre közelebb kerül Aurelióhoz. Vajon tényleg ennyire imponál neki a fiú, vagy arról van szó, hogy sejti, kit szeretnek a nézők és azokhoz az emberekhez húz? Mindenesetre Szabó Zsófinak fontos, hogy jól pozicionálja magát, mert amikor Balázsék este benéztek hozzájuk és megkérdezték, van-e még kérdés, a lány csak arra volt kíváncsi, milyen a műsor nézettsége. A Bors Sarka Katát, Zsófi legjobb barátnőjét és VV Zsófit, Aurelio kedvesét kérdezte meg a történtekről.

Forrás: facebook/Aurelio

„Nem hiszem, hogy szabad prédaként tekintenének a csajok a szerelmemre. Nyilván tudják róla, hogy van barátnője. Aurelio közvetlen típus, ezért haverkodnak vele. Szerintem Bódi Sylvi a kisöccseként tekint rá, Szabó Zsófi meg a nagy egyedüllétében keres valakit, akivel el tud beszélgetni. Szeret a társaságában lenni" – mondta nyugodtan VV Zsófi.

Forrás: facebook/Sarka Kata

Sarka Kata is biztos benne, hogy Zsófi csak barátkozik Aurelióval. „Egyáltalán nem az esete Aurelio, egyszerűen elképzelhetetlen, hogy barátságon kívül bármi más kialakuljon köztük. Azt tudni kell egyébként, hogy Zsófi egyáltalán nem ismeri ezt a fiút, mert soha nem látott egyetlen ValóVilág-részt sem. Mondjuk úgy: tiszta lappal indult nála a fiú. A repülőtéren találkoztak életükben először" – magyarázta Kata a Borsnak, majd a közösségi oldalán is kifejtette véleményét:

„Ma több cikk megjelent Zsófival és a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorral kapcsolatban, amiben odaírnak megszólalóként! Csak a Borsnak nyilatkoztam, másnak nem, azt vették át! Egy másik internetes portálon az van, hogy komolyan féltem Zsófit Aureliótól! Hát erre azt kell, hogy mondjam, NEM! Komolyan féltem Zsófit az erdőtűztől, a pókoktól, a kígyóktól stb. Az, hogy Zsófi és Aurelio között bármi alakulna, az egyszerűen nem igaz! Innen a távolból is 1000%-os biztonsággal állítom. Nem is érdemes több szót fecsérelni erre a képtelenségre" – írta Kata.

Részlet sztárszerzőnk, Szily Nóra Szabó Zsófival készített interjújából:

"Amikor felkértek a Celeb vagyok, ments ki innnen! című műsorba, feltettem magamnak a kérdést: Hol tartok 26 évesen? Szeretnék a következő években a Nemzeti Színház színésznője lenni? Vagy egy kereskedelmi csatornán képzelem el inkább magam? Mérlegelnem kellett. És úgy érzem, hogy jól döntöttem!"
A teljes interjút IDE kattintva olvashatod el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.