Mind a négy mentor Kállai-Kiss Zsófiát küldte haza - Ő esett ki az X-Faktorból

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
Kállai-Kiss Zsófia X-Faktor Horányi júlia Little G Weevil X-Faktor 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nézők úgy döntöttek, az X-Faktor harmadik élő show-jában Horányi Julinak és Kállai-Kiss Zsófinak kell párbajoznia a versenyben maradásért. Egy dolog már a párbaj előtt is biztos volt: Little G elveszíti egyik mentoráltját.

"Nehéz megszólalnom, mert értetlenül állok a helyzet előtt. Nem nekik kellene ott állni. Azt mondtam nekik, hogy ne párbajozzatok, csak énekeljetek - magatokért. Mielőtt elbőgöm magam, mondanom kell egy nevet: Kállai-Kiss Zsófi menjen haza" - mondta G, akinek két mentoráltja között kellett döntenie. Tóth Gabi a párbajprodukció alapján hozott döntést, és ő is Zsófit küldte haza, és így döntött Szikora is. Így Alföldi Róbertnek már nem kellett döntenie, de ő Zsófira mondott nemet.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

"A nézők döntenek, ők tudják, nekik valószínűleg nem volt elég meggyőző. Biztos voltam benne, hogy a mentorok neki szavaznak bizalmat, több pozitív kritikát kapott, mint én. Nem ért válatlanul a dolog" - mondta Zsófi Istenes Bencének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.