Kerényi Miklós Gábor kritika TV2 rajongók Rising Star zsűri stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keményen túráztatta a Rising Star zsűritagja a tehetségkutatóba jelentkező énekeseket. Volt, akit arra kért, szavaljon, volt akit elküldött melegebb éghajlatra. A nézők közül sokan felháborodtak KERO stílusán. A TV2 elégedett az ítésszel.

Olvasd el Katz Dávid kritikáját a Rising Starról IDE kattintva!

A Budapesti Operettszínház igazgatója nem cáfolt rá hírére, keményen bírálja a tehetségeket a Rising Starban. KERO stílusát az első adás után szóvá tették a rajongók is a műsor Facebook oldalán – írja a Bors.

Forrás: TV2

„Kerényi úr, milyen dolgokat enged meg magának? Milyen beszéd az, hogy befogná a pofáját?" „Kerényit küldjék haza a piros ajtón!" „A stílus maga az ember, KERO Úr, minden elismerésem a tudása előtt, de itt leégette magát!" – írták a nézők.

A TV2 elégedett az ítésszel, akit az egyik legérdekesebb zsűritagnak tartanak. „Kerényi Miklós Gábor szenvedélyes szakember, aki híres a maximalizmusáról, művészi minőség tekintetében nem ismer tréfát. Ez azonban csak az egyik oldala. Azok, akik látták az adást, tudják: amellett, hogy profi, kiváló a humora is" – nyilatkozta a lapnak Koltay Tamás, a csatorna kommunikációs vezetője.

A direktor is megszólalt,aki az őszinteséget többre tartja az udvariaskodásnál. „Rettenetesen figyelek arra, akivel dolgozom, őt nézem teljes odafordulással. A produkciója láttán pedig nagyon őszintén, nagyon személyesen és úgy próbálok reagálni, hogy az igazán hasznos legyen az illetőnek, akivel beszélek" – magyarázta KERO.

Klein Dávid: "Csak szenvedne, aki belém szeret"http://www.life.hu/bulvar/20141104-klein-david-hegymaszo-keruli-a-szerelmet.htmlKlein Dávid tavasszal oxigénpalack nélkül próbált feljutni a Mount Everest csúcsára, és bár nem sikerült neki, oxigénpalack nélkül ő jutott legközelebb a csúcshoz. A Life.hu-nak őszintén mesélt legközelebbi expedíciója felkészülési időszakáról, és hogy miért kerüli el a szerelmet. TV + BulvárOrigoDalok mellé szexkönyv - merész dologba kezd ByeAlex (18+)http://www.life.hu/bulvar/20141105-byealex-enekes-a-kedvesem-cimu-dal-eloadoja-szexkonyvet-ir.htmlMárta Alex szórakoztatni és filozofálni fog első könyvével, amiben igen pikáns részletek is lesznek: előkerülnek a szexuális perverziók is.TV + Bulvár--Aktmodellként kezdte pályafutását a magyar televízióshttp://www.life.hu/bulvar/20141104-rozsa-gyorgy-a-fem3cafe-musoraban-mutatta-meg-gyerekkori-fotoit.htmlKalandosnak nevezte gyermekkorát Rózsa György a Fem3 Fem3Café műsorában, ahol Czippán Anettnek és Berki Krisztiánnak kiskori fotóiból is mutatott egy kis ízelítőt. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.