Brazil fenékimplantátuma van a ValóVilág új versenyzőjének, VV Dórának

Forrás: Facebook/VV Dóra -
VV7 VV Dóra szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 7 versenyzője, Török Dóra rutinos vetkőző, többször mutatta meg magazinokban meztelen vagy félmeztelen testét és ami nagyon meglepő: különleges implantátumát.

A 29 éves lány korábban őrült dologra szánta rá magát a szépségért: szilikonmelle után szilikonfeneket csináltatott - hazánkban az elsők között. Talán ennek is köszönhető, hogy kétszer szerepelt már a CKM magazin címlapján, és bejutott a 2012-es Playmate of the Year választás 12 döntőse közé.

Forrás: Facebook/VV Dóra

Dóra vágya, hogy megmutassa magát a nagyvilágnak azután kezdődött, hogy tíz kilót leadott. Ezután úgy döntött, brazil popsit szeretne, azaz tökéletesen feszeset és kereket. Nem találta elég dögösnek a nadrágokat kissé lapos fenekén, és szegénynek még az önbizalma is kevés volt. Állítása szerint edzéssel nem tudta elérni az álompopót, így a szilikon mellett döntött: 350 köbcentis fenékimplantátumot kapott, ráadásul egyenesen Braziliából érkezett a sebész, aki megműtötte.

A ritka beavatkozás után néhány napig tilos volt ülnie, de egy hét elteltével már vidáman mutatta meg országnak világnak a műremeket, például a TV2 reggeli Mokkájában. Dórával nincsen könnyű dolga a férfiaknak: csak a magas, izmos férfi jöhet nála szóba, és ők is csak akkor, ha udvariasak és nem hagyják magukat eltartani.

VV Dórának egyébként a melle és szája is sebész munkáját dicséri. Dr. Tizedes György, plasztikai sebész távolította el a korábban túl nagy szájimplantátumát, és készített kisebbet a helyére, ami szintén elég hangsúlyos maradt.

Ki visel még fenékimplantátumot?

Nem Dóra az egyetlen fenékimplantált híresség, Molnár Nagy Ő Anikó is fogyása után döntött a műhátsó mellett. Nicki Minaj termetes fenekéről sokáig folytak a találgatások, de néhány hónapja megoldódott a rejtély, nem igazi.
Sokkoló videó is keringett az interneten rosszul sikerült plasztikázott fenékről, itt megnézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.