Kustánczi Lia hasizmai nem hozták meg a szerelmet

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Kustánczi Lia Fitbalance díj edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan nagy hatással voltak a kigyúrt, szép testű lányok Kustánczi Liára, hogy ő is keményen elkezdett edzeni. Az eredmény nem sokat váratott magára: az izmai láthatóvá váltak és jelölték a legfittebb DJ díjra, amit meg is kapott.

Az egykori szépségkirálynő, Bertók Maya és az énekesnő, Dér Heni mellett egy újabb közismert fiatal nő is belevetette magát a testépítésbe. Kustánczi Lia nem is gondolta, hogy ennyire hamar feltűnik a tökéletesre edzett teste a testépítőket jutalmazó gála szervezőinek.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

„Szerettem már korábban is ezt a rendezvényt, csak úgy csodáltam a tökéletes testű lányokat. Tetszik, amikor egy nőnek szálkás a karja, és egy rövid ujjúban látszik, hogy kidolgozott a válla. Akkora hatással voltak rám, hogy belevetettem magam az edzésbe, heti több alkalommal is felkeresem az edzőtermet. Amikor utazom, akkor 4-5 csillagos hotelekben szállok meg, ahol mindig van fitneszterem. Ha meg itthon vagyok, akkor csoportos, zsírégető órákra járok. Folyamatosan bújom a netet, hogy mik a legtrendibb és leghatásosabb gyakorlatok, így nem kell edző. Az elmúlt időszakban átalakult a testem, szép a hasizmom, már nemcsak vékony nő vagyok, hanem formás is” - mesélte Lia, aki gyakran tartózkodik Ázsiában, ahol a jó időben apró kis topot visel, és büszkén mutogatja hasizmait.

A hasamon látom a legnagyobb változást. A hasizomgyakorlat az, amit minden nap végzek otthon is, 5-10 percem mindig van rá. A fiúknak is tetszik az eredmény, pozitívak a visszajelzések. De egyelőre nem élek párkapcsolatban.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.