Kigyúrta magát Dér Heni - A saját rajongói estek neki

izom sportolás test Dér Heni edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas izmos, széles hát, kisebb mellek. Nagyon megváltozott az énekesnő külleme. 

Évek óta szorgalmasan látogatja a az edzőtermet Dér Heni. A sportolás eredményét nem először osztotta meg rajongóival, akik eleinte odáig voltak a kockás hasától, izmos karjától. Most azonban újabb fotót tett ki a Facebookra, amin mi is megdöbbentünk...

Forrás: Dér Habi/Facebook

... és oldalának követői is. "Ekkora izom már csúnya", "Hol a melled?", "Vigyázz, ha így folytatod elveszted a nőiességed...", "Mint egy férfi mellkas", Ilyen és ehhez hasonló kommentek olvashatók a kép alatt. Mások védelmükbe veszik az énekesnőt: "Bomba forma!! gratulálok! fitt és szerintem nagyon dögös is!" - írja például egy rajongó.

Nektek tetszik, ha ennyire izmos egy nő?

Dér Heni a kőkemény edzéstervére esküszik

Dér Henivel tavasszal mi is beszélgettünk, ő pedig elárulta nekünk, igyekszik a személyi edzője által elkészített edzéstervet követni. Amióta így edz, tartja a formáját. "Egész nap rohanok, minden napom teljesen más, így akkor edzek, amikor van 2 szabad órám. Van, hogy egy héten csak három alkalommal jut erre idő, de van, hogy ötször is tudok mozogni valamit. Alapvetően igyekszem minden másnap mozogni." Heni a funkcionális edzésre esküszik – a saját testsúllyal és a szabad súlyokkal végzett gyakorlatok váltak be neki legjobban.
Heni elárulta azt is, nem szokott diétázni, igyekszik azt enni, amit megkíván, az adagokra azonban odafigyel, mint ahogyan arra is, hogy napi 2-3 liter vizet megigyon.

Dér Heninek olyan kemény a popsija, hogy diót is törhetne velehttp://www.life.hu/ez-zsir/20140609-der-heni-kidolgozott-izmos-testevel-elso-helyezest-nyert-bia-building-punkosd-kupan.html"Nagyon jó a popsid!", "ez már női alak a javából", "csinos a popód!" - ilyen és ehhez hasonló kommentek Dér Heni fotója alá, aki irigylésre méltóan szexi képpel tudatta: első lett a Bia Building Pünkösd Kupán.Ez Zsír!--Dér Heni családi fészket építene, de nincs idejehttp://www.life.hu/bulvar/20140923-der-heni-csaladi-feszket-epitene-a-volegenyevel-vincze-gabor-focistaval.htmlMár nem csak a karrierjére koncentrál Dér Heni, aki nyáron tartotta az eljegyzését. A családalapítás leaglább ugyanolyan fontos lett az életében. TV + BulvárOrigoDér Heni nem fogyózik- mégis gyönyörű!http://www.life.hu/news/20140715-der-heni-elarulta-nem-fogyokurazik.htmlAz énekesnő fantasztikus formában van, pedig azt eszik, ami csak akar- írta a Bors.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.