színésznő Fitbalance Gregor Bernadett díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Más is felfigyelt Gregor Bernadett csodás testére, így ő vihette haza a legfittebb magyar színésznőnek járó díjat.

2008-ban jelent meg utoljára díjátadón Gregor Bernadett, a Story-gálán, amikor az év színésznőjének járó Story ötcsillag díjat átvette. A Fitbalance gálára negyedik férjével, Szarvas Attilával érkezett. A színésznő ilyen kategóriában még sohasem kapott díjat.

Forrás: Sunhill média

Úgy éreztem, hogy udvariatlanság lenne nem eljönni egy gálára, ahol engem díjaznak, így a férjemmel először megjelentünk egy nyilvános eseményen. Amikor felhívtak telefonon kételyeim voltak, és rá is kérdeztem, biztosak-e abban, hogy azt akarják értékelni, mennyit tornáztam és mozogtam az életemben. De megnyugtattak, hogy nem az edzéssel eltöltött idő a lényeg, hanem a végeredmény. Én nem vagyok egy edzőteremben izzadó alkat, csak a Tabánban futkározom a két kutyánkkal, akikkel muszáj mozogni. Velük hóban, fagyban is menni kell. A díj ennek ellenére egy jó visszaigazolása annak, hogy megpróbálok odafigyelni magamra, a koromhoz és az adottságaimhoz képest igyekszem a legjobbat kihozni magamból" – mondta Berni, aki tisztában van azzal is, hogy a testéből él, így fontos, hogy jól nézzen ki.
„Bennem nagyon működik az önmagammal szembeni megfelelési vágy. Színészként abból élek, hogy az emberek színházjegyet vesznek és bejönnek megnézni a színpadon. Úgy érzem, hogy tiszteletlen lennék a közönséggel szemben, ha hurkákat és narancsbőrt kellene nézniük, amikor rám adják a testre simuló ruhát. Rosszul érezném magamat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.