Megszólalt a Barátok közt új főnöke: nem lesznek kirúgások

Forrás: RTLKLUB -
csere producer Rozgonyi Ádám kirúgás Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt atyja, Kalamár Tamás 17 év után intett búcsút a sorozatnak. Utódja Rozgonyi Ádám, aki azt mondja, nem fog kirúgni senkit. Közben más időpontban lesz látható a népszerű széria.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, múlt héten jelentette be távozását a Barátok közt producere, Kalamár Tamás. Sok szereplőt villámcsapásként ért a hír. Utódja Rozgonyi Ádám, aki a Borsnak azt mondta, a szereplőknek nem kell félniük.

Forrás: RTLKLUB

„Bennem semmilyen eleve elrendelt szándék nincs, hogy x szereplőt kinyírjam. Senkitől nem kívánok megválni, senkiről nem gondolom azt, hogy helyette tudnék jobb kollégát hozni. Ugyanakkor, amikor erre a pályára jöttünk, mindannyian önként vállaltuk, hogy van, amikor kevésbé van ránk szükség, mert előfordulhat, hogy egy rendező elfárad, vagy egy karakter kifullad. Ám, aki ismer, az tudja, döntést úgy nem hozok, hogy ne indokolnám meg, és olyan indok, hogy 'csak', nem létezik" - fejtette ki a lapnak.

Rozgonyi beszélt arról is, hogy a felkérés derült égből villámcsapásként érte. Azt ígéri, hogy nem fosztja meg a nézőket kedvenc karaktereiktől. Az biztos egyelőre, hogy Pataki Szilvi távozik a sorozatból. Az ő szerződését nem hosszabbítják meg.

Változás a Barátok köztben

Január 12-től hétfőtől 5 perccel későbbre került a Barátok közt, így csak 20:40-kor kezdődik majd. Az RTL Klub a tervek szerint a következő hetekben ezt nem módosítja tovább, de elképzelhető, hogy februárban újabb 5-10 perccel csúsztatja hátrébb a produkciót - hívja fel a figyelmet a sorozatwiki.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.