Spárgázva népszerűsíti az olvasást Aleska Diamond

Forrás: Instagram/aleska_aerial -
hajlékonyság olvasás Celeb vagyok, ments ki innen! pornósztár Aleska Diamond spárga Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska Diamond Instagram-oldalán mutatja meg hajlékonyságát. Spárgázik ő mindenhol, ahol csak tud...

Az egykori pornósztár, aki sokaknak főleg a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorból lehet ismerős, Instagram-oldalán büszkélkedik el gimnasztikai képességeivel. A minap például a szőnyegen dobott egy spárgát, miközben békésen könyvet olvasgat.

Forrás: Instagram/aleska_aerial

Néhány napja pedig egy dekoratív lámpaoszlopra is felpattant:

Forrás: Instagram/aleska_aerial

Aleska egyébként idén új életet kezdett. Szingliként új lakásba költözött, megváltoztatta a frizuráját, egészségesebben táplálkozik és még könyvet is ír.

Korábban Pirner Alma határozta el, hogy körbespárgázza a világot.

Pikáns fotók készültek a terhes Hada Renátárólhttp://www.life.hu/bulvar/20150123-hada-renatarol-fabry-sandor-exszeretojerol-pikans-kismamafotok-keszultek-azt-is-bevallotta-miert.htmlFábry Sándor exszeretője mostanában kismamasztorijaival sokkolja a médiát. Legutóbb pedig pocakmutogatós szexi képek készültek a lassan botrányhősnővé avanzsált újságírónőről.TV + BulvárOrigoEltűnt Csongrádi Kata – a barátok aggódnak S. Nagy István özvegyéérthttp://www.life.hu/bulvar/20150123-csongradi-kata-szineszno-s-nagy-istvan-dalszovegiro-ozvegyeert-aggodnak-a-baratok-koos-janos.htmlCsongrádi Kata a napokban vesztette el imádott férjét, S. Nagy Istvánt, azóta pedig még a barátok sem tudják elérni a magába roskadt özvegyet.TV + Bulvár--Liptai Claudia nem ünnepelte meg a Jóban Rosszban 10. születésnapját http://www.life.hu/bulvar/20150122-liptai-claudia-nem-unnepelte-meg-a-joban-rosszban-10-szuletesnapjat.htmlHiába szerettünk volna több ismert arccal is találkozni a Jóban Rosszban 10. születésnapi partiján, nagyon sok közismert szereplő nem tudott eljönni.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.