1:43 perc élvezet hétfő estére: Itt van A szürke ötven árnyalata első teljes jelenete

Forrás: NBCNews.com -
jelenet teljes jelenet film Szürke 50 Christian Grey A szürke ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig csak másodpercnyi új filmkockákat kaptunk, de most végre-végre itt egy teljes jelenet A szürke ötven árnyalatából. Helyezkedj el: 1:43 másodperc teljes kikapcsolódás jön.

Hétvégén csak néhány hiperszexi képkockának örülhettünk A szürke ötven árnyalata új trailerében, de ahogy közeledik a bemutató dátuma, úgy fokozzák az izgalmakat a film marketingesei is. A legújabb EGY EGÉSZ JELENET. Mégpedig az, amikor Christian Grey szigetelőszalagot és kötelet vásárol abban a boltban, amelyikben Ana is dolgozik. Most aztán te magad is tesztelheted, hogyan működik a kémia a két színész között.

Forrás: NBCNews.com

Forrás: NBCNews.com

Forrás: NBCNews.com

Működik a kémia A szürke ötven árnyalata szereplői között?

Így szexelne veled Christian Grey

Valószínűleg a te pasidban is ott lapul egy igazi Christian Grey, vagy éppen Mr. Wallace, csak pár jó ötlet kell neki, ami előhozza belőle a legvadabb ösztöneit. A Life.hu ebben segít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.