Varga Viktor: „Buddha reinkarnációja vagyok!"

Forrás: Facebook/Varga Viktor Világa -
Buddha Thaiföld Varga Viktor nyaralás reinkarnáció Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az extrém énekes thaiföldi barangolása közben rábukkant egy Buddha szoborra, ami úgy hasonlít rá, mintha ő maga lenne. Ezt a turisták is észrevették és mindenki Varga Viktort fotózta.

Ahogy a Life.hu is megírta, Varga Viktor édesapjával utazott Thaiföldre, aki egyik kirándulásuk közben életveszélybe került. A szerencsésen végződő eset után Viktorék folytatták útjukat és jelenleg Pattayán tartózkodnak, ahol az énekes rátalált a hasonmására.

Forrás: Facebook/Varga Viktor Világa

„Ma kiderült, hogy Buddha reinkarnációja vagyok! A japán turisták nem győztek fotózni, amikor megláttak a szobor alatt lótuszülésben" – írta Viktor, akire állítólag a szerelem is rátalált az álomutazáson.

Így nyaralnak a celebek: Varga Viktor bejárja egész Thaiföldethttp://www.life.hu/bulvar/20150126-igy-nyaralnak-a-celebek-varga-viktor-bejarja-egesz-thaifoldet-edesapjaval-egyutt.htmlVarga Viktor édesapjával utazott Thaiföldre, ahol a tengerparton, Phuketen kezdte az ország bejárását, de jelenleg az ország északi részében található dzsungelben, Csiangmajban bolyong és helyi törzseket látogat meg. TV + BulvárFésűs Nelly anyatejét kóstolgatta Varga Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20150108-fesus-nelly-anyatejet-kostolta-meg-varga-viktor-a-hal-a-tortan-adasaban.htmlAddig unszolta kérésével az énekes Fésűs Nellyt, hogy a színésznő – családja beleegyezésével – a saját anyatejét szolgálta fel különleges fogásként a Hal a tortán adásában. TV + BulvárHalálos fenyegetést kapott Varga Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20141205-varga-viktor-enekes-halalos-fenyegetest-kapott-amiert-a-kasza-showban-letolta-a-nadragjat-fejen-a.htmlA szabad szellemű énekes a Kasza! show-ban tolta le a gatyáját, fején a szent koronával. Ez olyan gyűlölethullámot váltott ki az emberekből, hogy sokan kívánják az énekes halálát.TV + BulvárOrigoZsűriháború a Rising Starban – KERO nekiment Mező Misinekhttp://www.life.hu/bulvar/20150203-zsurihaboru-a-tv2-rising-star-cimu-musoraban-kero-kerenyi-miklos-gabor-rendezo-nekiment-mezo-misinek.htmlAz élő műsor reklámszünetében történt a kínos eset, amikor KERO szó szerint lerohanta Mező Misit.TV + Bulvár--Vámos Erika thaiföldi nyaralása csúfos véget érthttp://www.life.hu/bulvar/20150203-vamos-erikat-thaifoldi-nyaralasa-csufos-veget-ert-elloptak-a-bankkartyajat-a-repuloteren.htmlA vagány műsorvezető hátizsákkal barangolta végig a távol-keleti országokat. Hazafelé azonban kirabolták a reptéren.TV + BulvárOrigoSokkoló: Így még nem láttad Kim Kardashian csupasz fenekéthttp://www.life.hu/bulvar/20150202-kim-kardashian-meztelen-feneke-a-love-magazinban.htmlPedig láttuk már millió módon, de Kim Kardashian MÉG MINDIG képes újat mutatni, ha fenékről van szó.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.