Vége! Új műsor indul az X-Faktor helyett

Forrás: RTLKLUB -
Tóth Gabi Hungary's Got Talent X-Faktor Simon Cowell Kolosi Péter Little G Weevil Szűcs Zoltán Alföldi Róbert Got Talent Szikora Robi tehetségkutató Schiwert-Takács László RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub úgy döntött, frissítésre van szükség és szünetelteti az X-Faktort, helyette a külföldön is népszerű Got Talent elnevezésű show-műsorral örvendezteti meg a nézőket.

A siker garantált, hiszen a Got Talentnek, akárcsak az X-Faktornak, Simon Cowell a kitalálója. Az is biztos, hogy az új műsorban a mentorok - Tóth Gabi, Szikora Róbert, Little G és Alföldi Róbert - már nem kapnak feladatot, hiszen az új műsor új zsűritagokkal indul – írja a Blikk.

Bye bye, X-Faktor! Forrás: RTLKLUB

„A hír igaz, a világhírű Got Talent formátumot most mi is elhozzuk az RTL Klub nézőinek. A tehetségkutató show ősztől Hungary's Got Talent címmel látható majd a képernyőn" – erősítette meg az információt Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

A műsort a magyar nézők onnan ismerhetik, hogy tavalyelőtt az Attraction csapatának köszönhetően Magyarország is beírta magát a történetébe, a csapatnak ugyanis Londonban sikerült megnyernie a tehetségkutatót, általa pedig világhírűvé válnia. Így felmerül a kérdés, hogy az együttes vezetőjének, Szűcs Zoltánnak lesz-e helye a zsűri tagjai között?

„Szűcs Zoltánék az Attractionnel megnyerték a 2013-as angol Got Talentet, így nála talán senki nem ismeri jobban ennek a műsornak a világát idehaza. Biztos vagyok benne, hogy nagyon izgalmas zsűritag lenne, már felvettük vele a kapcsolatot. Remélem, hogy sikerül egyeztetnie Zolinak a fellépéseit a műsor forgatásaival, és elvállalja a feladatot" – mondta Schiwert-Takács László kreatív felelős szerkesztő.

Szücsi a lapnak elárulta, hatalmas megtiszteltetés lenne számára, ha ott ülhetne a zsűri tagjai között.
„Megtisztelő a felkérés az RTL Klub részéről, mert fontos számomra a tehetséggondozás. Mindent megteszek azért, hogy ott lehessek a zsűriben" – mondta Szűcs Zoltán, az Attraction Performances látványszínház vezető koreográfusa.

Már jelentkezhetsz!

Az előkészületek már zajlanak, hétfő estétől bárki jelentkezhet, aki kedvet érez, és meg akarja mutatni magát. A műsor alcíme: A tehetség itthon van, így a jelentkezésnél semmilyen feltételnek nem kell megfelelni, 4 éves kortól bármilyen műfajú produkcióval lehet nevezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.