Sokszorosítják VV Dóri fenekét - Brazil popóra vágynak a csajok

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
implantátum Való Világ 7 VV Dóri fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ellenőriztette orvosával plasztikhátsóját VV Dóri. A playmate aggódott, hogy kerekded idomait megviselte a hosszú villalét.

"Szerintem Dóri a fenéknagykövet Magyarországon. Sok páciens keres meg azzal, hogy olyan formájú hátsót szeretne, mint Dórié" - mesélte dr. Tizedes György plasztikai sebész a Borsnak, miközben az érintett testrészt vizsgálgatta.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Brazil fenékimplantátuma van Dórinak

A lány állítása szerint edzéssel nem tudta elérni az álompopót, így a szilikon mellett döntött: 350 köbcentis fenékimplantátumot kapott, ráadásul egyenesen Braziliából érkezett a sebész, aki megműtötte.

"Már jólesik, hogy tetszik az embereknek a fenekem. Jó érzés példaképnek lenni" – jelentette ki Dóri, és hozzátette, eleinte nem örült, hogy "sokszorosítják" a hátsóját.

Exkluzív fotók! Így nézett ki VV Dóra feneke a műtét előtt

A Life.hu-nak sikerült megszereznie VV Dóra képeit, ahol még a különleges, brazil fenékimplantátum beültetése előtti hátsóját láthatjuk. Tényleg érdemes volt plasztikai sebészhez fordulnia!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.