Ruhája miatt piszkálják Sarka Katát

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata narancsbőr Facebook kommentelők ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata tegnap posztolt egy fotót magáról, amelyen testkezelésekhez használatos ruhában látható. Összegyűjtöttünk néhány kommentet, mit szóltak ehhez az internetezők. 

Ha van rajta sapka azért, ha nincs, azért támadják Sarka Katát. Bármit tesz, mindig vannak páran, akik háborognak. Múlt héten az egészséges reggelijével borította ki ellenrajongó táborát, és volt, hogy a motivációs fotója miatt szidták. Most pedig a testkezelésen viselt fehér harisnyaruháján háborognak sokan, többen azt írják, olyan, mint egy kamaszfiú. Szemezgettünk a kommentekből.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Szabó Zsófi méretére is van van ebből a kotonruhából? Alig várom, hogy ő is lefotózza."

"Aki ilyen anorexiás, mint Ő, annak mitől van narancsbőre?? Ráférne egy kis olvasgatás a sok marhaság helyett!!!"

"Olyanok a combjai, mit egy kisgyereknek!"

"Van két tündéri gyereke, akik kb. minden ezredik fotóján szerepelnek, azaz 1-et már láttam róluk.
Vajon hány évesen fog rájönni, hogy a gyerekeit "elvesztette", ráadásul a saját butasága eredményeként? Pedig ezek az évek nem fognak visszajönni. Két tündéri gyerekem lenne, qrvára nem érdekelne a tükör, ami minden fotóján szerepel."

Sokan keltek Kata védelmére, és szóltak vissza a támadóknak:

"Kata, nekem te vagy a példaképem. Mindegy, hogy harisnyában vagy estélyiben, de erőt adsz. Ne foglalkozz velük!"

"És ha kezeltetni akarja magát, mi van? Kinek mi köze hozzá? Gusztustalan, hogy ebbe is bele tudtok kötni!"

"Mindenki akkor szép, ha annak is érzi magát, Kata pedig így érzi magát jól. És jól is teszi, szégyellje magát, aki képes ezért mindenfélének elhordani!!!!"

"Ő jó nő? Olyan mint egy kamaszfiú"

Búcsúzik Nádai Anikó az Éjjel-Nappal Budapesttől http://www.life.hu/bulvar/20150319-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-bucsuzik-a-sorozattol-mert-kisbabat-var-es-a.html Csütörtök este látható utoljára az RTL Klubon futó Éjjel-Nappal Budapestben Nádai Anikó, a sorozat egyik első főszereplője. TV + Bulvár -- Mégsem Hajós András vezeti a Zsüti-emlékestet? http://www.life.hu/bulvar/20150319-hajos-andras-szerzodes-hijan-megsem-vezeti-a-zsuti-tiszteletere-rendezett-emlekestet.html Szerződés nem volt, ennek ellenére mindenhol ott szerepelt Hajós András mint műsorvezető neve a Zsüti-emlékgála szóróanyagain. TV + Bulvár Fotó: Szabó Balázs/Life.hu Micsoda bombázó lett Gáspár Evelin http://www.life.hu/bulvar/20150319-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-bombazo-lett.html Egymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot, és mindkettőt Győzike nyilatkoza - állítólag. Kedden azt mondta, lánya, Evelin a barátjától kapta luxuskocsiját, most pedig az olvasható, hogy az autó Michael családjáé. Nem tudni, mi az igazság, az azonban biztos, hogy a Gáspár lány egyre klasszabbul néz ki. TV + Bulvár Origo Kiírták a Jóban Rosszban sorozatból Gesztesi Károlyt http://www.life.hu/bulvar/20150319-kiirtak-a-joban-rosszban-sorozatbol-gesztesi-karolyt.html Már nem sokáig látható a TV2 napi sorozatában a polgármester szerepében Gesztesi Károly. TV + Bulvár -- Hien meztelenül állt kamera elé http://www.life.hu/bulvar/20150318-hien-a-megasztar-egykori-enekesnoje-meztelenul-allt-kamera-ele-uj-klipjeben.html Az énekesnő a naturális oldalát szerette volna kihangsúlyozni legújabb klipjében, ezért alig van rajta smink, ruhát pedig egyáltalán nem visel. TV + Bulvár -- Hoppá! Szőke, göndör hajú srác volt Kocsis Tibor http://www.life.hu/bulvar/20150318-kocsis-tibor-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-szoke-gondor-haju-kissrac-volt.html Gyermekkori képet húzott elő a tarsolyából Kocsis Tibó. Elnézve a fotót, azon gondolkoztunk, vajon hová tűntek az X-Faktor győztesének szőke fürtjei az évek alatt? TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.