"Ne erre akarj hasonlítani, te szebb vagy!" - Kiakadtak Sarka Kata kommentelői a motivációs képén

Forrás: Instagram/Kata Sarka -
Sarka Kata motiváció diéta test edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Szeretnék sportos, és egészséges lenni, és szeretnék jó példát mutatni a gyermekeimnek! Ez a magyarázat, semmi más!" - árulta el a minap Sarka Kata motivációját, amiért minden nap keményen edz és diétázik. Rajongói kiakadtak Facebookon. 

"Honnan tudod, hogy nincs szétretusálva a kép?" - kérdezi az egyik kommentelője a megosztott motiváló fotóról. Többen is azt tanácsolják Katának, tartsa meg inkább mostani formáját, mert sokkal szebb, mint amire vágyik."Úristen, Kata, de hát te sokkal szebb vagy! Ne vékonyodj el teljesen!" -írja az egyik rajongó.

Több férfi is kommentálta Kata írását: "Én mindenhogy feleségül vennélek, még 70 kilósan is!"

Forrás: Instagram/Kata Sarka

"Jaj Kata, csak ki ne gyúrd magad túl izmosra."

"Egy tökéletes testű anyuka szuper példa a gyereknek. Más példát kellene mutatni a gyermeknek. Ami nem a tökéletességről szól,hanem az valós igazságról hibákkal együtt, mert úgy vagyunk emberek." -tanácsolják a dögös anyukának, akit néhány napja kislánya születésnapi tortái miatt támadtak.

Sarka Kata lapos hasának titka

Kata elárulta gyönyörű, lapos hasának titkát. ITT elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.