Sarka Katát most a reggelije miatt támadják a kommentelők

Sarka Kata Facebook kommentelők reggeli kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata tökéletes reggeli címmel osztotta meg Facebookján, mivel is indítja a napot. A kommentelőknek ez sem tetszett. 

Korábban Kata motivációs fotója miatt is háborgott rajongó- és ellenrajongó tábora, de közel sem annyira, mint amennyi kritikát kislánya születésnapi tortái miatt kapott. Ezúttal egészséges reggelijével verte ki sokaknál a biztosítékot.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Bár többen csak udvariasan jó étvágyat kívántak, voltak, akik azt szerették volna megtudni, bejárónő készítette-e a reggelit, illetve érdeklődtek afelől is, mennyibe került mindez. Szemezgettünk a kommentekből.

"Sokan megennék, de nincs rá pénz. Paprika, paradicsom, magvak..."

"Lefogadom, hogy fele mandulát sem eszed meg. Sőt, negyedét sem."

"Nem szúrta a rózsa a torkod?"

"Kedves Kata, Ön, mint az egészségére vigyázó Nő, aki mindig hangoztatja az egészséget, ilyenkor olyan ételeket eszik, mint a paradicsom, paprika tele ilyenkor mindenféle permetszerrel, érés gyorsítóval stb....., vagy a felvágott, ami hús félét még véletlen sem látott, tele emulgáló szerekkel, tartósítókkal. Az a hungarocell pedig szörnyű. Pedig Ön nagyon szép nő, hogyan teheti ezt az egészségével??????? De azért nyugtasson meg, ugye a gyerekek nem ezt eszik??!!!!!!!!!"

Ilyen egy egészséges reggeli

Ha egy igazán egészséges reggelire vágysz, ezekkel az ételekkel kezdd a napot. A zabpehellyel sem lőhetsz mellé, de fogyaszthatsz reggel tojást is.

"Torna helyett inkább dolgozzál."

"Jó életed van Kata. Állandóan csak esztek, kirándultok, nyaraltok, tornáztok. Egy olyan képet is rakjatok már fel mikor dolgoztok."

Félelem és rettegés a stúdióban - a Hungary's Got Talent válogatóján jártunkhttp://www.life.hu/bulvar/20150315-az-rtl-klubon-osszel-indulo-hungary-s-got-talent-valogatojan-jartunk-volt-felelem-retteges-es.htmlAz RTL Klub vadonatúj tehetségkutatójának első válogatóján jártunk. Lélegzetelállító produkció, a legidősebb jelentkező és a kezeivel csodát művelő táncos – velük találkoztunk.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huGigamelleket tolt az arcunkba VV Dórihttp://www.life.hu/bulvar/20150315-a-valovilag7-vv-dorija-gigamelleit-mutatja-a-facebookon.htmlProfilképet cserélt a Facebookján VV Dóri: vélhetően a férfirajongók nagy örömére. Megmutatjuk. TV + BulvárOrigoHaumann Péter: "Akaratlanul is a színészet felé terelgetem az unokáimat"http://www.life.hu/bulvar/20150313-haumann-peter-akaratlanul-is-a-szineszet-fele-terelgeti-az-unokaimat.htmlHihetetlen türelemmel játszik unokáival a Nemzet Színésze, Haumann Péter. Ő az a nagypapa, akire minden kisgyerek vágyik. Képes órákat ellenni a kicsikkel, kifejezetten a kreativitásra helyezve a hangsúlyt a közös időtöltésnél.TV + Bulvár--Kommentháború: Egymásnak estek Gombos Edina és Sebestyén Balázs rajongói a Facebookonhttp://www.life.hu/bulvar/20150315-egymasnak-este-gombos-edina-es-sebestyen-balazs-rajongoi-a-facebookon.htmlAz elmúlt napok legnagyobb port kavaró címlapja az volt, amelyen a várandós Gombos Edina teljesen pucéron áll modellt. Ahogy a hírességeket, úgy a civileket is megosztotta az Aktív műsorvezetőjének fotója, és kommentcunamival árasztották el a netet. Mi is elolvasgattuk ezeket. TV + BulvárOrigoSzinetár Dóra: "Néha annyira hiányzik a régi, hosszú hajam"http://www.life.hu/bulvar/20150313-szinetar-dora-nem-tudja-hogy-ujranovessze-e-a-hajat-vagy-ne.htmlKét és fél év kihagyás után januárban tért vissza az Operettszínházba Szinetár Dóra, aki hosszú hajjal hagyta el a teátrumot, most pedig rövid, fiús frizurát visel. Vajon hajviseletében is visszatér a régihez? Megkérdeztük.TV + BulvárFotó: Margitay Klára/Life.huÍgy kerüli el az Éden Hotel a "halálsávot"http://www.life.hu/bulvar/20150314-a-tv2-n-kesobb-lesz-az-eden-hotel-hogy-elkerulje-a-baratok-koztot.htmlA TV2 taktikai realityje március 16-tól minden hétköznap későbbi kezdéssel lesz látható: 21 óra 15 perctől.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.