Adósság vár Damu Rolandra a börtön után

Fotó: Nagy Attila - Origo -
gyerektartás Damu Roland szabadulás TV2 börtön adósság Palácsik Tímea Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három év után 30 ezer forinttal és felhalmozott adóssággal távozik majd a börtönből Damu Roland. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Palácsik Tímeával (ma már Vajna Tímea) szemben elkövetett bántalmazás és erőszak miatt négy és fél évre ítélték az egykori sorozatszínészt, aki köszönhetően a jó magaviseletének, három év után hamarosan távozik a börtönből, ám cudar világ vár kint rá, adósságok és egy bukott karrier – írja a Bors.

Fotó: Nagy Attila - Origo

Damu Roland amint kilép a börtön kapuján, szembesülnie kell a tartozásaival. A nyakában lévő milliós adósság – bűnügyi, bírósági költség, korábbi baráti kölcsön visszafizetésére kötelező ítélet – újabb tételekkel nőhet, miután az állam a börtönévek alatt megelőlegezte neki a gyerektartást, amely évekig havi ötvenezer forint volt kisebbik fia, Benji után. A bíróság ezt az összeget a Jóban Rosszban sorozattól kapott fizetése alapján állapította meg. Damu a börtönből gyerektartás csökkentése miatt pert is indított, aminek nyomán havi 2500 forintban állapították meg az összeget.

„Lelkileg, szellemileg és testileg is friss, jó állapotban van, összeszedett. Rengeteg terve van, alig várja, hogy kiengedjék, és megvalósítsa az elképzeléseit. Tény, hogy nem lesz egyszerű dolga, mivel ha ilyen helyzetben valaki azonnal munkába áll, akkor is csak egy hónap elteltével kap fizetést. A számlák pedig addig is jönnek. Biztos vagyok benne, hogy könnyen magára fog találni, hiszen egy nagyon jó szakmai múlttal rendelkező emberről beszélünk" – nyilatkozta dr. Sebestyén Tamás, a színész ügyvédje.

Orosz Barbara: "A bennem élő maszkulin én jelenleg mindent ural"http://www.life.hu/bulvar/20150330-orosz-barbara-mar-csak-kivulrol-no-belulrol-egy-ferfi-interju.htmlRégóta nem adott interjút Orosz Barbara, akit a Gozsdu udvar egyik új kávézójában sikerült szóra bírnunk. A dögös műsorvezető teljesen megváltozott az elmúlt években.TV + Bulvár--Berki Krisztián: "Én testesítem meg korunk férfiideálját" - "A nő egy eszköz, hogy legyen egy gyermeked"http://www.life.hu/bulvar/20150329-berki-krisztian-az-eden-hotel-musorvezetoje-ferfiidealnak-tartja-magat.htmlBerki Krisztián kétségtelenül az egyik legmegosztóbb magyar celeb. Hatalmas a rajongótábora, de sokan vannak, akiknek kinyílik a bicska a zsebében nyilatkozatai és televíziós megjelenései kapcsán. TV + Bulvár--Szebeni István még ódzkodik a szülőszobátólhttp://www.life.hu/bulvar/20150327-szebeni-istvan-meg-bizonytalan-bemegy-e-a-szuloszobaba-felesege-anita-majusban-szul.htmlHamarosan édesapa lesz Szebeni István, akinek párja, Anita májusra várja a kis Patrikot. TV + Bulvár--Gesztesi Károly: "Hiányzik egy nagy kéz, ami megsimogat"http://www.life.hu/bulvar/20150329-gesztesi-karoly-a-tv2-frizbijeben-adott-interjut-a-joban-rosszbanbol-valoo-tavozasarol.htmlNagy port kavart a hír, hogy Gesztesi Károlyt kiírták a TV2 sorozatából. A színész elárulta, a végére már neki is elege volt a napi sok oldal megtanulandó szövegből és főleg abból, hogy alig jutott ideje a családjára. Hozzátette, számára most az a legfontosabb. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huÓraátállítás a sztárok szemévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150325-oraatallitas-sarka-kata-szandi-harsanyi-levente-es-laar-andras-meselte-el-hogyan-elik-meg-az.htmlSarka Kata és Harsányi Levente álomszuszék, Szandi és Béres Alexandra családja viszont rugalmas, Besenyő Pista bácsinak pedig megvan a véleménye az óraátállításról.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huErdélyi Mónika új karriert építhttp://www.life.hu/bulvar/20150327-erdelyi-monika-a-fem3cafe-musorvezetoje-uj-karriert-epit-es-parkapcsolati-treningeket-tart.htmlAz egykor sikeres műsorvezető élete 180 fokos fordulatot vett: az önanalízisben megtalálta önmagát és új szakmáját.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.