Önelégült baromnak nevezte az újságírónő Angelina Jolie-t a petefészek-eltávolítása miatt

Forrás: AFP/Safin Hamed -
operáció Twitter műtét Katie Hopkins troll Kelly Clarkson eltávolítás petevezeték Angelina Jolie rák petefészek újságírónő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Hopkins Twitteren kezdett el trollkodni a 38 éves színésznő nemrég felvállalt petefészek- és petevezeték-eltávolító műtétén. Ezúttal azonban túl messzire ment.

Nem először húzza ki a gyufát Katie Hopkins. A britek leggyűlöltebb firkászának tartott újságírónő előszeretettel ócsárol, kiváltképp, ha idősekről vagy kövérekről van szó. Korábban Kelly Clarksont vette a nyelvére, amikor az énekesnő nem fogyott le elég gyorsan gyermeke születése után.

Katie Hopkins Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Most pedig Angelina Jolie került terítékre Hopkinsnál, akit egész egyszerűen csak baromnak nevezett, amiért dupla masztektómiája után 2 évvel a petefészkét és a petevezetékét is eltávolíttatta. A színésznő egy korábban végzett genetikai vizsgálata után döntött az operáció mellett, miután a teszt szerint 50% esélye volt petefészekrákra.

Forrás: AFP/Safin Hamed

Mell- és petefészekrák: öröklődő tragédia?

14 éve fedezték fel a tudósok azokat a géneket, amelyek miatt Angelina Jolie eltávolíttatta a melleit, majd a petefészkét is. Itthon több helyen kérhetünk erre irányuló genetikai kivizsgálást - a Life.hu korábban ITT járta körül jobban a témát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.