Nyugi, nem csak a ValóVilág-szereplőkből lesznek énekesek

Éden Apolka zene Éden Hotel 3 énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel 3 legutóbb kiesett játékosa hírnevét kihasználva karrierjét építgeti, és ő is énekesnő szeretne lenni, ahogy sok másik valóságshow-szereplő is. 

Ahogy VV Edina, Dennis és a korábbi szériák játékosai közül sokan, például Dorka, úgy Apolka is zenei karrierbe kezd az Éden Hotel-es rövid pályafutása után.

Apolka már korábban is felbukkant tehetségkutató műsorban, de mivel nem sikerült neki befutni, inkább egyedül próbálkozik.

Itt meghallgathatod az első felvételét.

Húúúúha! Ekkora szexet még nem láttunk valóságshow-ban! http://www.life.hu/bulvar/20150331-eden-adam-es-eden-melanie-az-eden-hotel-3-jatekosai-hatalmasat-szexeltek.html Ekkora szexet még tényleg nem láttunk a realitykben! A párként beköltöző Éden Ádám és Melanie már első este egymásnak estek, de még hogy... TV + Bulvár Nem kap az anyai örökségből Győzike http://www.life.hu/bulvar/20150331-gyozike-nem-kap-edesanyja-oroksegebol.html A Győzike édesanyjának halála utáni történések meglepő fordulatot vettek. A showman ellen fordult az egész rokonság. TV + Bulvár Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu Kamuszakítás után újra együtt van párjával Jennifer Lopez http://www.life.hu/bulvar/20150330-jennifer-lopez-enekesno-szineszno-ujra-egyutt-van-fiatal-pasijaval-casper-smarttal.html Jennifer Lopez bemutatta, hogyan lehet a legkönnyebben visszaszerezni az exet: úgy, hogy igazából ki sem dobjuk. TV + Bulvár -- Öngyilkosságot fontolgat Koroknay özvegye http://www.life.hu/bulvar/20150330-koroknay-geza-ozvegye-simon-eszter-ongyilkos-akar-lenni.html Súlyos terhet cipel és rendkívül szorult helyzetben van Koroknay Géza özvegye, Simon Eszter, aki jelenleg az egyetlen kiutat abban látja, ha önkezével vet véget az életének. TV + Bulvár Origo 10 kilót fogyott VV Fanni http://www.life.hu/bulvar/20150330-vv-fanni-hasa-nem-no-nem-terhes-viszont-jocskan-lefogyott.html Talán nincs is még egy olyan VV-szereplő, akiről ennyire gyakran felröppent a pletyka, hogy gyermeket vár. VV Fanni ismét cáfolja a róla terjengő hírt. TV + Bulvár Origo Orosz Barbara: "A bennem élő maszkulin én jelenleg mindent ural" http://www.life.hu/bulvar/20150330-orosz-barbara-mar-csak-kivulrol-no-belulrol-egy-ferfi-interju.html Régóta nem adott interjút Orosz Barbara, akit a Gozsdu udvar egyik új kávézójában sikerült szóra bírnunk. A dögös műsorvezető teljesen megváltozott az elmúlt években. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.