A Megasztárból kiesett versenyző tűnik fel az Ének iskolájában

TV2 tehetségkutató Megasztár Patai Anna Szulák Andrea Ének iskolája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kizárólag ismeretlen arcokakkal fogunk találkozni a TV2-n vasárnap induló Ének iskolájában. A csatorna korábbi felfedezettje, a megasztáros Patai Anna egykori duettellenfele, Horváth Alexandra is bejutott a tanulók közé a tehetséggondozó műsor harmadik évfolyamában.

Nem adta fel álmait Horváth Alexandra, aki a Megasztár 5-ben, 13 évesen már bemutatkozott, és bejutott a legjobb 24 közé.Talán akkor még korai volt a nagy megmérettetés, ugyanis Patai Annának sikerült kiejtenie őt a Megasztár 5 párbaján. Alexandra most érettebben, ismét nekifut a világot jelentő deszkáknak.

Fotó: Tv2
480" src="https://www.youtube.com/embed/EJcVmVE8iIY" frameborder="0" allowfullscreen>

"A legjobb korban, a legjobb időben vagy" - bíztatta Szulák Andrea a 15 éves lányt, aki végül felvételt nyert Az ének iskolájába, amely vasárnap este startol.

Szakított és hazaköltözött Dj Seherezádéhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-szakitott-es-hazakoltozott-romabol-dj-seherezade.htmlEgyre gyakrabban látni itthon Seherezádét, akinek „bázisa” a külföldi dj turnékhoz eddig Róma volt. A szőke bombázó nem csak új munkája miatt tölt egyre több időt a fővárosban, lezárult egy korszak az életében.TV + BulvárOrigoOrosz Barbara: "A bennem élő maszkulin én jelenleg mindent ural"http://www.life.hu/bulvar/20150330-orosz-barbara-mar-csak-kivulrol-no-belulrol-egy-ferfi-interju.htmlRégóta nem adott interjút Orosz Barbara, akit a Gozsdu udvar egyik új kávézójában sikerült szóra bírnunk. A dögös műsorvezető teljesen megváltozott az elmúlt években.TV + Bulvár--Szorcsik Viki tűvel számolja fel a zsírpárnáithttp://www.life.hu/bulvar/20150327-szorcsik-viki-felszamolja-a-zsirparnait.htmlSzorcsik Viki nem kizárólag edzéssel tartja karban a testét. Elárulta, hogy milyen testkezelésre jár azért, hogy ne veszítse el tökéletes alakját. TV + Bulvár--Közös otthonukat csinosítja a Pikali-Rékasi pároshttp://www.life.hu/bulvar/20150401-pikali-gerda-es-rekasi-karoly-kozos-otthonukat-csinositja.htmlVirágesővel készülnek a tavaszra közös otthonukban Pikali Gerda és Rékasi Károly – az erről árulkodó fotót a Barátok közt sztárja osztotta meg rajongóival a közösségi oldalán. TV + BulvárOrigoBajor Imre özvegyét Ildikót a színész barátai támogatjákhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-bajor-imre-elhunyt-szinesz-ozvegyet-ildikot-a-szinesz-baratai-verebes-istvan-juszt-laszlo-heilig.htmlA nyolc hónapja elhunyt színész özvegye, nem maradt magára, mert lelkileg és anyagilag is mellette állnak Bajor Imre hű barátai.TV + Bulvár--Frei Tamás 100 milliót bukhat könyveinhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-frei-tamas-iro-egykori-musorvezeto-100-milliot-bukhat-ulpius-konyvkiado-bukasanak-kapcsan.htmlA múlt héten becsődölt Ulpius könyvkiadó bukásának legnagyobb vesztese Frei Tamás lehet.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.