Az ének iskolája: Szandit időutazásra repítették a határon túli diákok

diák Az ének iskolája Szulák Andrea Szandi énekes tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megállíthatatlanok a határon túli magyar tehetségek, akikből többen is felvételt nyertek Az ének iskolájába. A TV2 tehetséggondozójának első adásában csak ámultunk a sok remek hangú lurkó hallatán. 

Nem irigyeltük a műsor tanárait, hisz nehéz választás elé kerültek egy-egy tanuló bemutatkozása után: kinek az osztályába kerüljön a nebuló, ki tudja majd a legjobbat kihozni belőle. Különleges tehetségű gyerekekből nem volt hiány, csak kapkodtuk a fejünket, hogy nekünk sikerül-e az első nyolc bemutatott tanulóból kiválasztani egy kis kedvencet. Nem jött össze!

Fotó: Tv

A 10 éves, Szlovákiából érkezett Lentulay Krisztián már komoly rajongótábort mondhat magának. A hat éves kora óta mulatós zenét játszó kissrácnak a falunapokon nem csak a polgármester csápol, hanem a falu tűzoltói is lelkes rajongói. Bemutatott szuperképessége, furcsán hátrahajló ujja pedig visításra késztette Ördög Nórit, az iskola igazgatóját.
Földije, Nagy Júlia a szlovákiai Szepsiből érkezett, a 13 éves lány nem csak remekül énekel, de ügyesen mazsorettezik is. Bemutatkozása több tanár számára is felért egy időutazással. Szulák Andinak olyan érzése támadt, mintha Szandit hallotta volna 8-9 éves korában énekelni, Szandiból pedig előtört a nosztalgia.
„23 évvel ezelőtt, a felvidéki turnémon jöttem össze a férjemmel" - emlékezett vissza a ma már három gyerekes énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.