Mádai Vivien megmutatta szülés utáni testét

szülés vallomás test Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien már másodszor tárulkozik ki őszintén kisfia születés után. Először részletesen beszámolt arról, hogy a kis Zénő születése maga volt a vegytiszta szenvedés, most pedig szülés utáni alakját tette közszemlére.

Mádai Vivien nem árul zsákbamacskát. Blogjában őszintén ír arról, hogy teste megváltozott, és nem sikerült leadni a felszedett plusz kilókat. Mindezt művészi fényképekkel illusztrálta.

Fotó: Gácsi Georgina

"Mádai Vivien vagyok 25 éves anyuka és igen, nekem is vannak striák a testemen.

Amikor szülés után hazajöttem, kisebb gondom is nagyobb volt, minthogy azzal foglalkozzak, hogy nézek ki. Etettem, altattam pelenkáztam, és húztam a strigulákat a falon, hogy mikor lesz már vége a gyermekágyi időszaknak. (..)Olvadtak a kilók viszonylag gyorsan, jött is egy két cikk, hogy Mádai lefogyott megint, csak éppen a ruhám alá nem láttak. Valóban elkezdtem fogyni, csak azt nem vettem számításba, hogy ennek a rohamos súlycsökkenésnek nagy böjtje lesz. Szóval, egy csodás márciusi napon belenéztem a tükörbe, és villámcsapásként ért a felismerés, hogy lóg a fenekem, és a hasamból rétest lehet hajtogatni a vasárnapi ebédhez. Vannak olyan anyukák, akik kockahassal és csillogó frizurával jönnek ki a szülőszobából, hogy megmutassák ország világnak, hogy bizony így is lehet. És biztosan lehet úgy is, bár nem tudom milyen áldozatok árán...
Lövésem sincs, tényleg le a kalappal előttük...(...)"

Fotó: Gácsi Georgina

Amikor elmegyek fürdeni este, látom a testemen a kis nyomokat, amik mind arra emlékeztetnek, hogy világra hoztam egy szuszogó gombócot a másik szobában. Ilyenkor minden titkos pecsétet imádok magamon, mert tudom, hogy ezek mind mind bizonyítékok. A küzdelem jelei. (..)
Szóval Mádai Vivien vagyok, 25 éves anyuka és így nézek ki fél évvel a szülés után... "

Megkérdeztük a műsorvezetőnőt, hogy mi motiválta erre a szokatlan és vakmerő vállalkozásra.

Fotó: Gácsi Georgina

"Unom a „nem beszélünk róla” témákat, nem vagy attól rosszabb anya, hogy szülés után vállalod a dolgokat. A blogomon sok kismamával levelezek, az egyik leggyakoribb téma a szülés utáni test és önkép. Ez már megint egy olyan téma, amiről senki sem mer őszintén beszélni.Nem győztem megnyugtatni a hozzám forduló édesanyákat, hogy ne aggódjanak, én is pont ugyanolyan cipőben járok, rajtam is maradt felesleg. A legtöbben ámulattal tekintenek azokra a nőkre, akiknek a szülés után pár héttel már kockahasuk van, mi meg csak szégyenkezünk, hogy nekünk ez nem sikerült. Azt hisszük, bennünk, velünk van a baj. Nem vagyok vetkőzős típus, sohasem mutogattam a testemet, de végül elszántam magamat, hogy levetkőzöm, hátha tudok ezzel a gesztussal is segíteni. Hivatásos fotós kértem meg, hogy készítse el a képeket, benne tökéletesen megbíztam.Még a fotózáson is aggódtam, lepergett bennem a várható sok, negatív komment, de amikor megnyomta a fényképezőgép gombját, minden félelmem elszállt. A férjem is nagyon támogatta a kezdeményezésemet, ő szerencsére mindenhogyan szépnek lát"- árulta el Vivien, aki volt már 75 kiló, és volt 49 is.

Rúzsa Magdi kiválasztotta esküvői ruhájának tervezőjéthttp://www.life.hu/bulvar/20150402-ruzsa-magdi-kivalasztotta-eskuvoi-ruhajanak-tervezojet-zigit.htmlRúzsa Magdi már kitalálta, hogy milyen menyasszonyi ruhában fogja kimondani a boldogító igent, elképzeléseit pedig megvitatta egy divattervezővel is. Közeleg a nagy nap?TV + BulvárOrigoSzakított és hazaköltözött Dj Seherezádéhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-szakitott-es-hazakoltozott-romabol-dj-seherezade.htmlEgyre gyakrabban látni itthon Seherezádét, akinek „bázisa” a külföldi DJ-turnékhoz eddig Róma volt. A szőke bombázó nem csak új munkája miatt tölt egyre több időt Budapesten, lezárult egy korszak az életében.TV + BulvárOrigoOrosz Barbara: "A bennem élő maszkulin én jelenleg mindent ural"http://www.life.hu/bulvar/20150330-orosz-barbara-mar-csak-kivulrol-no-belulrol-egy-ferfi-interju.htmlRégóta nem adott interjút Orosz Barbara, akit a Gozsdu udvar egyik új kávézójában sikerült szóra bírnunk. A dögös műsorvezető teljesen megváltozott az elmúlt években.TV + Bulvár--Szorcsik Viki tűvel számolja fel a zsírpárnáithttp://www.life.hu/bulvar/20150327-szorcsik-viki-felszamolja-a-zsirparnait.htmlSzorcsik Viki nem kizárólag edzéssel tartja karban a testét. Elárulta, hogy milyen testkezelésre jár azért, hogy ne veszítse el tökéletes alakját. TV + Bulvár--Aleska Diamond: "Soha nem volt egyéjszakás kalandom, ennél többre tartom magamat"http://www.life.hu/bulvar/20150324-aleska-diamondpornosztar-celeb-vagyok-ments-ki-innen-nem-volt-egy-ejszakas-kalandja.htmlŐszinte beszélgetés Aleska Diamonddal, aki nem akarja letagadni pornós múltját. Visszatérne az eredeti nevéhez, amit elkezdhetünk ízlelgetni: ő Sáfrány Emese.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huÁbel Anita féltékeny volt Liptai Claudiárahttp://www.life.hu/bulvar/20150403-abel-anita-szineszno-bevallotta-elofordult-hogy-szakmai-feltekenyseget-erzett-liptai-claudia.htmlA két színésznő, Liptai Claudia és Ábel Anita őszintén vallott barátságról, nehéz időszakokról és szakmai féltékenységről. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.