Szakított VV Robin és Anett! A fiú visszamegy negyvenéves exéhez?

VV Anett VV Robin szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakított a Való Világ 7 győztese, Robin és a műsor alatt megismert, néhány évvel idősebb, szintén ex-VV hős barátnője, Anett. Néhány SMS vetett véget a románcnak. 

Robin és Anett a villában találtak egymásra, amikor a korábbi szériák játékosai meglátogatták a finalistákat. Robin győzelme után hamar összemelegedtek, de Anett elárulta, nem a fiú pénze kell neki, kizárólag a szerelme.

Azonban a kapcsolatnak most vége szakadt. Anett ugyanis belenézett Robin telefonjába, ahol félreérthetetlen üzenetet talált: volt barátnője azt írta Robinnak, hogy nagyon várja, hogy végre megölelhesse.

Amikor Anett kiszúrta az üzenetet, megkérte Robint, mutassa meg a levelezés többi részét, Robin ezt meg is tette, és kiderült, hetek óta üzengetnek negyvenéves exbarátnőjével, aki azelőtt szakított a fiúval, hogy az beköltözött a villába.

Anett azonnal szakított Robinnal.

Újabb édenes szexbaleset! Ezúttal egy fog törött kihttp://www.life.hu/bulvar/20150417-eden-melanie-es-eden-adam-szexeltek-kitort-melanie-foga.htmlÉden Ádám és Melanie a rövidke idő alatt, amit az Édenben töltöttek, folyamatosan szexeltek és veszekedtek. Nem történt ez máshogy kiesésük után sem, de most aztán tényleg kimaxolták a veszekedős szexet, foghíjasság lett a vége. TV + Bulvár--Totál pucéran fotózza magát Éden Mariannahttp://www.life.hu/bulvar/20150416-eden-marianna-puceran-fotozza-magat.htmlÉden Mariannáról sokan nem akarták elhinni, hogy formás feneke nem plasztikai műtétnek, hanem kemény edzéseknek köszönhető. Nos, most alaposan szemügyre vehetjük, és dönthetünk. TV + BulvárOrigoLilu, Ördög Nóra és Liptai Claudia esélyesek a legjobb női műsorvezető díjrahttp://www.life.hu/bulvar/20150416-lilu-ordog-nora-es-liptai-claudia-eselyesek-a-televizios-ujsagirok-dijan.htmlBejelentették a Televíziós Újságírók Díjára esélyes műsorvezetőket, műsorokat, színészeket. Április 27-én nyolc kategóriában adják át a díjakat. TV + BulvárOrigoMicsoda bomba nő lett Éden Adriból! http://www.life.hu/bulvar/20150416-eden-adri-az-eden-hotel-3-jatekosa-nagyon-lefogyott.htmlAdri az Éden Hotel kezdete óta a súlya miatt aggódott, és ha ez nem lenne elég, szinte naponta piszkálta valamelyik fiú azzal, hogy ne egyen annyit. Ugyanakkor, mióta véget ért a műsor, bomba nővé edzette és diétázta magát. TV + BulvárOrigoShygys Leventének a színpad alatt okozott örömöt egy rajongóhttp://www.life.hu/bulvar/20150415-shygys-leventenek-a-szinpad-alatt-okozott-oromet-egy-rajongo.htmlNem is olyan félénkek azok a ShyGys-fiúk, mint azt hirdették! Nagyon pikáns sztorit osztottak meg Kasza Tibivel. TV + Bulvár--Néniket és bácsikat kényeztetett Éden Barbarahttp://www.life.hu/bulvar/20150415-eden-barbara-az-eden-hotel-3-jatekosa-oregekkel-pornozott.htmlAz Éden Hotel új beköltözője, Barbara egyelőre a szingliszobában lakik, még nem sikerült párt találnia. Úgy tűnik, korábban nem voltak problémái az ismerkedéssel, legalábbis a filmvásznon biztosan nem... TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.