Hungary's Got Talent műsorvezető Istenes Bence tehetségkutató humorista Dombóvári István Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte már biztosak voltunk benne, hogy a Magyarországon hamarosan induló tehetségkutató, a Hungary's Got Talent műsorvezetője Sebestyén Balázs és Istenes Bence lesznek. Most azonban újabb hír röppent fel, ami szerint ez még korántsem biztos. A csatorna, úgy tűnik, Dombóvári István humoristát is az esélyesek között látja.

A korábbi hírekkel ellentétben úgy látszik, egyáltalán nincs még senkinek sem biztos helye a Got Talent műsorvezetői posztján.A Bors értesülései szerint már másodszor hívták vissza a műsorvezetői castingra Dombóvári István stand-upost. „Igen, ez így igaz, engem is meghallgattak már két ízben a műsor castingján. Balázsékkal régóta dolgozom együtt, szerepeltem már a Morning Show-ban és a Vunderschönben is, ezért megnézik, miként müködünk ebben a formában” – nyilatkozta a Borsnak. Istenes Bence ehhez csak annyit tett hozzá – a Bors szerint igencsak meglepetten –, hogy nem nyilatkozhat a műsorral kapcsolatban.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu, Polyák Attila/Origo

Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója így nyilatkozott a lapnak: „Az RTL a készülő produkcióknál mindig kísérletezik a műsorvezetők kiválasztásával, hogy a lehető legjobb felállás születhessen. Most is ez történik, ez a kreatív csapat feladata, a műsorvezetőknek ebbe nincs beleszólásuk. Hamarosan bejelentjük, hogy ki vagy kik lesznek a Hungary’s Got Talent műsorvezetői.”

Mi mindenesetre nagyon várjuk a fejleményeket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.