Bővül a zenei piac: VV Zsuzsa mulatós popot énekel

zene Való Világ 7 Való Világ VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsuzsa elődei nyomdokaiba lép, és ő is zenei karrierbe kezd. Azonban nem a mezei poppal vagy rappel próbálkozik, inkább a mulatós műfajban nyomul. 

"Minden lány álma, hogy énekelhessen. Nagyon örülök, hogy ebbe is belekóstolhatok" - mesélte a Reflektornak a VV7 24 éves, csinos anyukája.

Míg volt villatársa, Dennis rapper karrierjét egyengeti, Edina a Muzsika TV-n énekelget, Zsuzsa pedig haknikon a mulatós popnak fut neki. "Mint tudjuk, a VV-seket el szokták hívni közönségtalálkozókra. Na már most, mit tud a VV-s? Csak integetni. Én azonban az integetésnél többet szerettem volna adni az embereknek, ezért megtanultam egy órás mixet lezenélni, nyárra pedig már le is vannak kötve a haknijaim." A következő videóban meg is csillogtatja énektudását!

De nyugi, nem csak a VV-sekből lesznek popsztárok!

Éden Peti elárulta orális szex technikáját http://www.life.hu/bulvar/20150428-eden-peti-az-eden-hotel-3-jatekosa-az-oralis-szexrol-beszelt.html Nagy sikere lehet a lányok körében Éden Petinek, aki úgy nyal, mint egy rotációs kapa. Bár azt nem tudjuk, az hogy nyal. TV + Bulvár Origo Áll a Berki bál – a szerelmi háromszög érintettjei ködösítenek http://www.life.hu/bulvar/20150428-berki-krisztian-szerelmi-ugyei-bonyolodnak-megszolalt-cserpes-laura-menedzsere-es-az-elhagyott.html Berki Krisztián a Facebook oldalán üzent, Cserpes Laura gardedámja nyilatkozott, az állítólagos exbarátnő pedig maga alatt van. TV + Bulvár -- A sörbe köpés, durvább, mint az erőszak - Éden Gábor zokogva akadt ki http://www.life.hu/bulvar/20150428-eden-gabor-zokogott-loki-miatt.html Éden Gábor térden állva zokogott a fürdőben, és azt hajtogatta, ilyet ő sosem tett volna. Nem, abszolút nem az erőszakoskodás miatt borult ki, hanem társai illetlen viselkedésén. TV + Bulvár -- Friderikusz szinte megfulladt a horkolásgátlótól http://www.life.hu/bulvar/20150427-friderikusz-sandor-szinte-megfulladt-gesztesi-karoly-horkolasgatlotojatol-a-tv2-osszezarva.html Gesztesi Károly furcsa készülékétől pánikolt be Friderikusz Sándor, aki nem értette a szerkezet működését. TV + Bulvár -- Ördög Nóra távolról örömködött http://www.life.hu/bulvar/20150427-ordog-nora-legjobb-noi-musorvezeto-tavolrol-oromkodott-a-televizios-ujsagirok-dijatadoja-alkalmabol.html Az ének iskolája diákjainak körében kapta a jó hírt Ördög Nóra, hogy megkapta a Televíziós Újságírók Díj legjobb női műsorvezetőjének járó elismerést. A díjat nem tudta átvenni, helyette Ökrös Gergely, a TV2 kreatív vezetője ment fel érte a színpadra, majd telefonon bekapcsolta Nórát is az ünneplésbe. TV + Bulvár Origo Bulvárrap: "VV Éva nagyon lent, a szakítás az egész lelkivilágára ment" http://www.life.hu/bulvar/20150426-bulvarrap-hegyi-roli-vv-eva-damu-roland.html Az szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legfontosabb híreket. Hegyi Roli ezen a héten is megmondta a frankót. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.