Mozifilm főszerepére kérték fel Damu Rolandot

"Fotó: Margitay Klára " -
Damu Roland forgatókönyv főszerep mozifilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jolly, a mulatós zene sztárja ajánlott főszerepet Damu Rolandnak. A mozifilm a zenész klipjéből készül.

Jolly Bombashéj című, 3 hete megjelent dalát 600 ezren nézték már meg. A videó története (Jolly és Palika lányokkal táncikálnak luxusnak képzelt helyszíneken) egy producernek beindította a fantáziáját. Állítólag már folynak is a tárgyalások, hogy mielőbb moziba kerülhessen a film.

A Big Man művésznevű producer a következőket mondta a Borsnak: „Már készül a forgatókönyv. Vígjátékot álmodtunk meg, és nagyban gondolkodunk!”

„A Bombashéj története szerint két szegény ember gazdagságról álmodozik. Szállodában dolgoznak, ők viszik el a parkolóba a vendégek autóit. Jön egy dúsgazdag férfi, akinek ellopják a kocsiját, és elindulnak csajozni, bulizni. Bemutatjuk az élet napos oldalát, és azt, hogy a hirtelen jött gazdagságot leginkább csak bűnözéssel, lopással, csalással lehet elérni. Roland játszaná az egyik figurát, aki erőszakos, durva, vagány” – avatta be a lapot terveikbe Jolly.

„A pénz nem számít, bőven vannak szponzorok. Mozifilmet szeretnénk, és minél előbb el akarjuk kezdeni a munkálatokat. Tudjuk, hogy a börtön miatt alig van Damunak munkája, ezzel a filmmel visszatérhetne, és szakmailag jobbat nehezen találnánk nála. Ragaszkodunk hozzá” – mondta a mulatós zenész.

Damu cellatársa kitálal: "Roland, te is tudod, hogy a könyvedben hazudsz"


Damu Roland egykori tiszalöki cellatársa, Ritz Mihály durván bírálja Damut. Szerinte a színész hazudik a könyvében. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Kirabolták a Barátok közt egykori sztárjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150611-szabo-kitti-a-baratok-kozt-egykori-sztarjat-kiraboltak-romaban.htmlSzabó Kittit, aki három évig alakította Bartha Zsolt lányát, Lindát, Rómában érte a kellemetlen eset.TV + Bulvár--Pártos Csilla jogi képviselője válaszol Pécsi Ildikó vádjairahttp://www.life.hu/bulvar/20150610-partos-csilla-jogi-kepviseloje-dr-gerencser-andras-valaszolt-pecsi-ildiko-vadjaira.htmlPécsi Ildikó úgy gondolja, hogy megbántották a bíróságon, ahol fia válópere zajlik, nem éppen békésen. Menye, Pártos Csilla ügyvédje szerint szó sem volt bántásról, csak felolvasták a színésznő egy korábbi, menyéhez intézett levelét.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huA monacói Charlene hercegné üzent a magyar divattervezőnekhttp://www.life.hu/bulvar/20150610-a-monacoi-charl-ne-hercegno-uzent-a-magyar-divattervezonek-ruzsa-magdolnanak.htmlA Magyarország szépe 21 indulója Monacóba utazik, hogy bemutassák egy magyar divattervező, Ruzsa Magdolna ruháit. Hogy vezetett idáig az út? Megkérdeztük a divattervezőt, Ruzsa Magdit!TV + Bulvár--Nacsa Olivérnek nem ment el a kedve a nősüléstől, sőt "összenyitja" életét szerelmévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150609-nacsa-olivernek-nem-ment-el-a-kedve-a-nosulestol-es-osszekoltozott-szerelmevel.htmlFérfiakról nem szoktak ilyet mondani, de Nacsa Olivér szemmel láthatóan ragyog a boldogságtól. Trendi öltözékben, korábbi súlyához képest pár pluszkilóval beszélt a Life. hu-nak szerelemről, házasságról.TV + Bulvár--Tyson "megrugdosná" Ganxsta Zolee-thttp://www.life.hu/bulvar/20150610-tyson-azaz-kiss-jozsef-szinesz-megrugdosna-ganxsta-zolee-rappert.htmlKemény hajcsárt találtak maguknak Ganxstáék, akiket mostantól az őrült Tyson felügyel majd minden koncert alatt.TV + Bulvár--Soma minden pasiját nőnek sminkeltehttp://www.life.hu/bulvar/20150610-soma-mamagesa-minden-pasijat-kisminkelte-nonek.htmlAz énekesnő olyan meglepő kijelentést tett a Hal a tortán adásában, amitől mindenkinek leesett az álla. Kiderült, nála nem tabu, ha egy pasi sminkeli magát.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.