A József Attila színház visszavárja Rékasi Károlyt - "Amíg nincs információm a felépülési idejéről, addig nem tudok mit mondani"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
súlyos sérült baleset József Attila Színház Nemcsák Károly kórház RTL Klub Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színház direktora, Nemcsák Károly reméli, kollegája a nyári szünet végére rendbe jön és az őszi évadban már számíthatnak rá.

Rékasi Károly kedden kora délután a 22. kerületben, nem messze az RTL Klub székházától, a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében szenvedett súlyos motorbalesetet, amikor egy autóssal ütközött össze. Szerdán az RTL Klub hivatalos közleményt adott ki, amelyben az állt: a színész állapota stabil és már eszméleténél van. Most a Rékasit foglalkoztató színház igazgatója is megszólalt – írja a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nemcsák Károly, aggodalmát fejezte ki a kollégája és jó ismerőse állapotát illetően: „Amíg orvosi szempontból nincs információm a felépülési idejéről, addig nem tudok mit mondani. De most ugye éppen vége van a színházi szezonnak, így remélem, hogy Rékasi Károly barátom olyan állapotban van, hogy lesz kellő idő a mihamarabbi felépülésére" – nyilatkozta Nemcsák.

Évekig is eltarthat a baleset okainak kiderítése

„Rengeteg hasonló ügyünk van, két-három évig is eltarthat, mire a rendőrségi és a bírósági eljárás lezárul. Sok adat szükséges ahhoz, hogy a rendőrség meg tudja állapítani, hogy hol volt az ütközés pont, milyen sebességgel közlekedtek a járművek, előzésben volt-e a motoros vagy az autós kezdte meg előbb a manőverét" – magyarázta a Borsnak Dr. Janklovics Ádám közlekedési jogász.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.