Piers Morgan elárulta: ezt mondta Diana hercegnő a botrányos Bashir-interjúról

Forrás: AFP/Kraipit Phanvut -
interjú Vilmos herceg Diana hercegnő privát ebéd Piers Morgan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Good Morning Britain sztárja, Piers Morgan eddig ismeretlen részleteket osztott meg egy privát ebédről, amelyre Diana hercegnő hívta meg híres interjúja után.

Piers Morgan, az 56 éves műsorvezető nyilvánosságra hozta, hogy Diana hercegnő 1996 májusában, hat hónappal a híres BBC interjú után meghívta őt egy privát ebédre a Kensington-palotába vele és az akkor 13 éves fiával, Vilmos herceggel. Piers-nek annak kapcsán jutott eszébe az ebéd, hogy Harry herceg egyre többet nyilatkozik arról, hogy terápiára jár és ezáltal tart most ott az életében, ahol tart - írja a Daily Star.

A műsorvezető arra emlékezett vissza, hogy Diana hercegnő is járt terápiára akkoriban és megosztotta vele a véleményét a terapeutákról.

- mondta akkor a szívek hercegnője.

Princess of Wales Diana Forrás: AFP/Kraipit Phanvut

Piers a Bashir-interjújáról is beszélgetett a hercegnővel és rákérdezett, hogy nem bánta-e meg az interjút.

- válaszolta Diana. Piers ekkor a 13 éves Vilmos herceghez fordult, aki épp boldogtalanul a tányérra bámult, és őt is megkérdezte, szerinte jó ötlet volt-e az interjú. A fiatal trónörökös összeszorította az ajkait, elvörösödött az arca és azt mondta, ő erre inkább nem válaszolna. De egyértelmű volt, hogy nagyon nem ért egyet édesanyjával.

Nagy port kavart, hogy Vilmos herceg szerint a BBC brit közszolgálati televízió hazugságokkal és hamis állításokkal vette rá néhai édesanyját, Diana hercegnőt a világszerte hatalmas feltűnést keltő, negyedszázaddal ezelőtt készült interjúra. Ezek szerint azonban Diana nem bánta meg, hogy annak idején elmondta az ő igazságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.