Jakupcsek Gabriella őszintén vallott: "Aggódom, hogy mennyi van még előttem"

Forrás: Facebook/Jakupcsek Gabriella -
élet hivatás interjú Jakupcsek Gabriella karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella már fiatalon nem mindennapi tapasztalatokat szerzett. A műsorvezető dolgozott konzervgyárban, 18 évesen már elkerült otthonról, és mindent megtett, hogy önállóan élje az életét. 

Jakupcsek Gabriella a Borsnak adott interjújában őszintén mesélt a gyermekkoráról, a karrierjéről és azt is elárulta, hogyan viseli az idő múlását.

"Minden nyáron elküldtek dolgozni egy hónapig, az Aranypóktól a trafikon és konzervgyáron át a mezőgazdasági munkákig mindent csináltam, így kerestem meg a zsebpénzem. Láttam a különböző munkafolyamatokat, és láttam, milyen az, amikor unatkozol, vagy épp halálra dolgozod magad" - kezdte a beszélgetést arról mesélve, hogy már gyerekként rendhagyó élettapasztalatokat szerzett.

Forrás: Facebook/Jakupcsek Gabriella

Bár a műsorvezető édesanyja nagyon határozott egyéniség, de sosem erőszakolta nézeteit Gabriellára. Mára nagyon erős a kapcsolatuk, és ahogy egy korábbi cikkünkben írtuk, ő a mentsvára.

A Borsnak arról is mesélt, hogyan viseli a kritikát, hiszen olykor ő is kap sértő kommenteket.

"Nem mindegy, hogy személyes bántás, célzott érdek van mögötte, vagy az illető arrafelé halad, amerre te, csak más a nézőpontja. Na és vannak, akik péklapáttal csapkodnak, őket ki kell kerülni" - válaszolta.

Jakupcsek Gabriella őszintén válaszolt azzal kapcsolatban is, hogy szokott-e a múlton merengeni.

"Sosem sírom vissza a múltamat, inkább azért aggódom, hogy mennyi van még előttem, hogy úristen, még ezt meg tudom-e csinálni, lesz-e erőm, kedvem és lehetőségem. Jobban félek a lehetőségek beszűkülésétől, mint attól, hogy képes leszek-e rá" - vallotta be őszintén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.