Kucsera Gábor: „Nőiesség az, amikor egy nő tudja a bájait kamatoztatni"

20231113_Kucsera Gábor _MG_0041
Forrás: Markovics Gábor/Ripost -
interjú A hét embere párkapcsolat Kucsera Gábor nőnap
Nőiesség, inspiráció, női ideál. Vajon, hogy látja ezt a Life.hu Ki álmaid sztárpasija? című szavazásának győztese? Kucsera Gábor lett az a magyar sztárpasi, akire a legtöbben kíváncsiak voltatok. Most megismerhetjük őt közelebbről is.

A nőnap és a nők hete alkalmából létrehozott szavazás eredménye egyöntetűleg a sármos, magyar kajakozót, Kucsera Gábort emelte az első helyre. Ígéretünket betartva, a Life.hu az olimpikonnal beszélgetett. Az exkluzív interjún többek között szó esett arról, hogy mivel is lehet őt igazán levenni a lábáról és mit gondol a nagybetűs nőről?  Az olimpiai bajnok hálás a női olvasóknak, akik rá szavaztak.

Kucsera Gábor
A szavazás a sármos, magyar kajakozót, Kucsera Gábort emelte az első helyre
Forrás: Nánási Pál

Mit gondolsz, egy férfiban mi a vonzó a nők számára?

Ízlések és pofonok. Mindenkinek más és más lehet vonzó egy férfiban. Sokan külső alapján ítélnek. A belső sokkal többet ér, mint a külső. A belső érték sokkal nagyobbat nyom a latban annál, hogy valaki mennyire jóképű, jó kiállású. Nyilván, ahhoz meg kell ismerni a másikat. 

Mit jelent számodra a nőnap? Mi a véleményed férfiként a nőnap üzenetéről, jelentőségéről a mai társadalomban?

Az ünnepeket, úgy, mint a nőnapot is, nem kötném az adott naphoz. Nem csak nőnapon kellene odafigyelnünk a kedvesünkre. Az év bármely napján egy kedves gesztus, ha meglepjük párunkat egy virággal vagy épp egy kis kedveskedéssel. Heti egyszer-kétszer úgy gondolom, hogy ez beleférhet. A Valentin-napot, a karácsonyt és a nőnapot is kisarkosítjuk manapság és csak ezeken a napokon kedveskedünk. Ennek nem így kellene működnie. 

Hogyan ünnepelted, illetve ünnepled jelenleg ezt a napot? Mit tanácsolsz férfi társaidnak?

Ha jobban odafigyeltem volna Szabinára, lehetséges, hogy nem történt volna meg, ami megtörtént. Ezekből tanulván, amikor az ember megtapasztalja ezen dolgokat és nehéz időszakokon megy át, akkor kezdi belátni, hogy lehetett volna többet foglalkozni a kedvesével. Amikor a kapcsolatunk rendben működött Szabinával, én is azért nagyobb energiát szenteltem ezekre az apróságokra. 

Ha általánosságban nézzük, sokszor többet ér, ha egy nehéz nap után meglepjük párunkat egy finom vacsorával és varázsolunk mellé romantikus hangulatot is, annál, mint hogy veszünk neki egy szál virágot. Az is öröm számukra, ha mindennapi tevékenységükből vállalunk át magunkra egyet, kettőt. Például, biztosan pozitívan értékelnék, ha elmosogatnánk, mielőtt hazaérnek. 

Mit keresel egy nőben? Ki számodra az igazi nő?

Természetesen, én is férfiból vagyok. Nem hazudok, a külsőségek számomra is nagyon fontosak. Ha egy hölgy vonzó számomra, elmegyünk randizni. Aztán, hamar kiderül, hogy vannak-e a közös pontok, megvan-e az a bizonyos kémia. Ha nincs meg és nem tudunk egy jót beszélgetni, nevetni, hiába lenne meg külsőleg a vonzalom, lehet bármennyire gyönyörű az adott hölgy, nem elég. 

20231113_Kucsera Gábor _MG_0034
Ha nincs meg és nem tudunk egy jót beszélgetni, nevetni, hiába lenne meg külsőleg a vonzalom, nem elég
Forrás: Markovics Gábor

Van olyan nő a környezetedben, aki inspiráló számodra?

Persze, az édesanyám. Ő egy csodanő. Megtanított mindenre az életben.

Leginkább arra, hogy tisztelettel legyek mások iránt. Az ő odaadása, szeretete, oltalmazása fontos számomra. Úgy vettem észre egyébként, hogy a legtöbb fiú gyereknek az édesanyja a példaképe. Ő az a nő sokunk életében, akire mindig is felnézünk majd, akármennyire is felnőtté váltunk. Vagy az aktuális párunk, de mivel nekem nincs jelenleg, így édesanyám mindent visz ebben a kérdéskörben.

Létezik szerinted olyan, hogy nőiesség? Ha igen, ez miben nyilvánul meg?

Persze, létezik. A nőiesség egyfajta kisugárzás. A nőiesség az, amikor egy nő tudja a bájait kamatoztatni. Amikor tudja ezeket használni, de jó értelemben. 

Mi az, amit először megnézel egy nőn?

Az illető mosolyát és szemét. Az első tekintetben sok minden benne van. Ez már árulkodik az adott hölgy őszinteségéről, személyiségéről. 

Az ismerkedés során mikor jön el az a pillanat számodra, amikor kezd fontossá válni az illető? Mikor érzed azt, hogy a párkapcsolat gondolata is felmerülhet?

Mostanában nem ismerkedem, előtte pedig feleségem volt hosszú ideig. 

Mi frusztráló számodra egy nőben? 

A butaság. Az nagyon. Az össze-vissza nevetgélés frusztrál. Azt gondolom, hogy sokszor idősebbnek akarnak látszani azok a nők, akik így viselkednek. 

Az intelligencia nagyon vonzó tud lenni és rögtön lerí az adott nőről, ha nem rendelkezik ezzel a tulajdonsággal.

Fontos számodra, hogy egy nő tudjon főzni?

Számomra ez nem lenne olyan fontos kritérium. Azt gondolom viszont, hogy a közös főzés egy jó kapcsolódási pont tud lenni a párunkkal. Ez akár lehet egy program is. Persze, mi férfiak annak csak örülünk, ha egy hölgy otthonosan mozog a konyhában, de nem elvárás számomra, hogy különlegesebbnél különlegesebb ételeket tegyen elém az asztalra. Személy szerint, én szeretek főzni, inkább kinézek egy jó kis receptet, mint hogy étterembe kelljen menni. Persze, fontos, hogy erre is sor kerüljön egy párkapcsolatban, hiszen egy idő után unalmassá válhat állandóan a konyhában sürögni-forogni. 

20231113_Kucsera Gábor _MG_0056
Nőnap alkalmából azt üzenném, hogy viruljanak és ne hagyják magukat elnyomni
Forrás: Forrás: Markovics Gábor/Ripost

Mit üzensz a női olvasóknak?

Azt üzenném, hogy viruljanak és ne hagyják magukat elnyomni.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.