A hétvége a nagypapáé! John Voight vigyázott a Jolie-Pitt gyerekekre!

Brad Pitt nagyszülő unoka Angelina Jolie John Voight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg Angelina Jolie és Brad Pitt kettesben töltöttek néhány órát, addig a színésznő édesapja, John Voight vigyázott az unokáira.

Igazi nagypapás szombat volt nemrég Jolie-Pitték háza táján. A 72 éves Oscar-díjas John Voight három unokájával, Shiloh-val, Zaharával és Paxszal kiruccant a Richmond Green-i parkba, mely igazán közel van ahhoz a lakáshoz, melyet a népes család bérel Londonban. "Épp egy krikettmeccs volt arrafelé, így a papa és a kicsik megálltak, és nézték egy darabig a játékot. John pedig magyarázta a gyerekeknek a szabályokat, és hogy épp mi történik" - mesélte egy szemtanú a People magazinnak.

Northfoto
Northfoto

"A meccs után átmentek a füvön és beálltak a fagyiskocsihoz egy kis nyalánkság reményében. Nagyon boldognak és önfeledtnek tűntek, John felkapta Zahara játékmackóját, és azt imitálta, hogyan tudna repülni a plüssállat. A gyerekek látványosan élvezték az ott töltött órákat" - tette hozzá egy jelenlévő.

A szülők mostanában igen elfoglaltak: Jolie a saját munkáit szervezi, Brad pedig a World War Z című új filmje miatt Richmond és Skócia között ingázik. Így most eljött a nagypapa ideje. Korábban John Voight nem is számíthatott arra, hogy lássa unokáit: Shiloh-t születése után több hónappal sem látogathatta meg a színész. Angelina azért nem beszélt évekig édesapjával, mert nem tudta megbocsájtani, hogy John évekig csalta Jolie édesanyját. Mára azonban már szent a béke: a nagypapa részt vehet a családja életében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.