Oláh Ibolya: "Örülök, hogy nevelőotthonban nőttem fel"

Oláh Ibolya igazságtalanság indulat gyermekkor nevelőotthon énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tény, hogy kemény gyerekkora volt, amit egész életében cipel majd, de örül, hogy nevelőotthonban nőtt fel - ezt nyilatkozta Oláh Ibolya Joshinak a Mokkában. A megasztáros énekesnő azt is bevallotta: alapvetően nem indulatos ember, de ha igazságtalanság éri, elborul az agya. Ibolya azt is elárulta: miért utazik New Yorkba.
Oláh Ibolya: "Sokszor küzdök a démonjaimmal" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111209-olah-ibolya-ket-hete-vagyok-okes-szily-nora-interjuja.htmlFlegmán és arrogánsan válaszolt Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/legykepben/20120221-olah-ibolya-flegman-es-arrogansan-valaszolt-a-lifehu-riporterenek-a.htmlBikiniben kapták le Jennifer Lopezt - Továbbra is tökéletes a sztármama alakjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120903-bikiniben-kaptak-le-jennifer-lopezt-tovabbra-is-tokeletes-a.htmlIskolaköpeny: ciki vagy büszkeség? Brazíliában még a lógást is jelzihttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20120903-bevezethetik-az-iskolakopenyt-vedelmi-es-osszetartozast-segito-funkcioja-is-lehet.html27 ezer forint gyermekenként: így igényelheted az iskolakezdési támogatásthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120831-iskolakezdesi-tamogatas-igenylese-es-a-jogosultak-kore.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.