A sztárfocista nem foglalkozik a kislányával

szülő Mario Balotelli focista Manchester United
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mario Balotelli kislánya december elején jött a világra. Azóta egyszer sem találkozott a vér szerinti édesapjával, akit az anya szerint hidegen hagy családja.

Megszületett a Manchester United támadójának kislánya, Pia, akit édesapja eddig csak egy e-mailben küldött fényképen látott. A focista exe, Raffaella Fico dühöng. A nő szerint Balotelli csak megjátssza a gondoskodó apát, valójában pedig megbízhatatlan és semmi erőfeszítést nem tesz gyermekével kapcsolatban.

Forrás: AFP, Chi Magazine
Forrás: AFP, Chi Magazine

"Úgy volt, összeházasodunk. Ez volt a tervünk, a vágyunk. Aztán hirtelen minden összeomlott és fogalmam sincs, miért" - vallotta a nő. A pár kapcsolatának ez év márciusában lett vége. Júniusban kiderült Raffaella terhessége, az állapotos anyuka felkereste Balotellit, aki apasági tesztet követelt. Az igazság kiderült, Pia az ő lánya, a focistát mégsem érdekli újdonsült családja. "Felhívott telefonon. Azt mondtam: épp most születik meg a gyereked. Erre ő: oké, nem érdekel, és letette."

Tízmillióért válogatott magának ajándékot Suri Cruisehttp://www.life.hu/anyaskodj/20121217-suri-cruise-tizmillioert-valogatott-maganak-karacsonyi-ajandekot.html"A szívünkben született, nem a hasunkban"http://www.life.hu/anyaskodj/20121219-mikor-es-hogyan-mondjuk-el-a-gyereknek-hogy-orokbefogadtuk.htmlRadics Gigi és Oláh Gergő között több van, mint gondoltukhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121219-radics-gigi-a-megasztar-gyoztese-es-olah-gergo-az-xfaktor.htmlKukkants be Malek Andi bécsi otthonába!http://www.life.hu/anyaskodj/20121219-malek-andrea-a-voice-tehetsegkutato-mestere-becsi-otthonaban-fogadta-a.htmlNem könnyű a modellek élete! Élő adásban ejtette el a gyermekéthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121214-a-producer-a-egy-karacsonyi-divatbemutato-show-felvetelen-ejtette-el.html"Kislányok, ne menjetek modellnek!" - A szupermodell szerint nem éri meghttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121214-cameron-russell-modell-nem-ajanlja-a-modellkarriert-es-a-kifutot.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.