Matthew McConaughey Születés színész sztár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Matthew McConaughey és felesége, Camila Alves harmadik közös gyermeke - adta hírül a MailOnline. Shakira ál-gólyahíre után azt reméljük, ez a hír nem kacsa!

A párnak már van egy hároméves kislánya, Vida és egy négyéves kisfia, Levi. Az új jövevény neméről eddig nem tudni semmit, de a TMZ bulvárportál szerint a pár a második kislányában gyönyörködhet.

AFP
AFP

Matthew McConaughey és felesége

A színész és szuperszexi felesége 2006 óta egy pár, de csak idén júniusban házasodtak össze. Ugyan Matthew épp legújabb filmjét forgatja, amelynek kedvéért rémisztően lefogyott, állítólag ott tudott lenni felesége mellett a szüléskor.
Reméljük, ez a gólyahír igaz, nem úgy, mint Shakira esetében. Az énekesnő párja, Gerard Piqué bejelentette a kisbaba érkezését, aztán kiderült, hogy az egész csak tréfa. Spanyolországban december 28-án van bolondok napja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.