fashion week sztármama a nap cikke Alessandra Ambrosio Alanis Morissette pocak Mariah Carey festés kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő divat lett a terhes kismamák körében az egyre kerekebben gömbölyödő pocakra művészi vagy vicces festményeket pingálni. Nagyjából 2-3 éve kezdődött a pocakfestés-őrület, amelynek köszönhetően már egyre több várandós sztár oszt meg telerajzolt hasáról képeket. A Life.hu most összegyűjtött párat.

A sztárok közül Alanis Morisette lehetett az első, aki az akkoriban még újdonságnak számító pocakfestős képen mosolyog. Alanis 2010 decemberében posztolt magáról egy képet a Twitteren, melyen gyönyörű hennafestés díszítette a hasát, mielőtt kisfia, Even Imre megérkezett volna.

Mariah Carey óriási pocakjával 2011 márciusában szembesülhettek az énekesnő rajongói. Az énekesnő elbűvölő ikreivel, Monroe-val és Moroccannal volt várandós, amikor egy hatalmas pillangó feszült a hasán. Az énekesnő egyértelműen nagy rajongója lett a pocakfestésnek: pár héttel ezután gömbölyödő testrésze húsvéti díszben tündökölt: egy pasztellkék tojást és két szívet festetett magára. De Alanis és Mariah mellett számos sztáranyuka, köztük a gyönyörű Victoria's Secret modell, Alessandra Ambrosio is díszítette már fel a kismamapocakját, amit galériánkban láthatsz a következő képre kattintva.

Forrás: Twitter/Alanis Morisette,Mariah Carey
Forrás: Twitter/Alanis Morisette,Mariah Carey

Alanis Morisette és Mariah Carey pocakja
Ha a többi pocakalkotásra is kíváncsi vagy, kattints a képre a galériáért!

Persze nem csak a sztárok kiváltsága a pocakfestés. Ha valakinek megtetszett az új kismamadivat, akkor bőrbarát festékekkel maga is készíthet ilyet, vagy rendezvényeken pár száz forintért igénybe veheti a szolgáltatást. Nem meglepő módon ma már létezenek úgynevezett pocakfestő művészek is, akik külföldön akár 700 dollárt is elkérhetnek egy-egy festésért, amit 3-5 óra alatt készítenek el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.