Íme az első fotó a svéd hercegnőről

fotó Madeleine hercegnő szülés hivatalos kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine svéd hercegnő kislányáról, Leonore-ról a svéd királyi család hivatalos oldalán jelent meg az első kép. Nagyon aranyos!

Megjelent az első hivatalos fotó Madeleine svéd hercegnő kislányáról. A hercegnőnek és bankár férjének rengetegen gratuláltak a kisbabához, aki a Leonore Lilian Maria nevet kapta.

Íme a kis Leonore hercegnő első hivatalos fotója Forrás: http://www.kungahuset.se/
4 ok, amiért megéri banánt enni!http://www.life.hu/ez-zsir/20140304-egeszseges-es-nagyon-jot-tesz-az-agynak-a-banan.htmlSok fogyókúrázó kihagyja az étrendjéből a banánt, pedig ez a gyümölcs nagyon is jót tesz a szervezetnek. Eláruljuk, miért érdemes ezt az édes finomságot fogyasztanod. Ez Zsír!--Semmit nem viselt ruhája alatt Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20140304-jennifer-lawrence-szineszno-az-oscar-gala-utani-partin-nem-vett-fel-bugyit-es-melltartot-mini-ruhaja.htmlAz Oscar-gálákon előszeretettel botladozó színésznő a ceremónia utáni after partin irtó szexi szerelésbe bújt, ami alá se bugyit, se melltartót nem vett fel. Trend--Egy kismama is lehet elegáns, mint Orsi!http://www.life.hu/atalakitunk/20140304-atalakit-a-jono-team-egy-kismama-is-lehet-elegans-mint-orsi.htmlNincs is szebb egy kismamánál, erre Orsi a legékesebb bizonyíték. Már csak napok kérdése és megszületik második gyermeke, Ádám, de előtte még meglátogatott minket a szépséges fiatal anyuka, hogy megörökítse várandóssága utolsó pillanatait.ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.