Berki Krisztián kislánya a lovon

Forrás: Facebook/Berki Krisztián tornász -
edzőterem kislány tornász lólengés olimpikon Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tornász olimpikonunk kislánya, Lia édesapja segítségével már a lovat is megülte. Tündéri fotó!

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Berki Krisztián álomszép kislánya január végén jött világra. A mindössze 3 hónapos apróság a minap meglátogatta papáját edzésen, aki kedvenc sportszerén meg is lovagoltatta őt. Íme:

Forrás: Facebook/Berki Krisztián tornász

A londoni olimpia lólengés számának aranyérmese Facebook oldalára posztolta a fotót: „Lia meglepett edzésen és ennek apropójából megmutattam neki, hogy milyen is közelről az a paci, amin edzeni szoktam Szerencsére tetszett neki" – írta büszkén a kép alá a sportoló.

Az újdonsült apa a Blikknekazt mondta, a kicsi nagyon élvezte az edzőtermet. „Azt egyelőre nem tudjuk, hogy tornász lesz-e belőle, de mindenképpen sportolni fog. A torna jó alap mindenhez, aztán idővel majd úgyis kialakul, hogy mihez lesz kedve. Bármelyik sportágat is választja majd, mi biztosan támogatni fogjuk a döntésében" - tette hozzá Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.