A magyar sztárok anya-lánya szelfivel köszöntötték az anyukájukat

Forrás: www.facebook.com/DukaiReginaOfficial -
édesanya fotó anyák napja Dukai Regina szelfi selfie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon honnan örökölte Dukai Regina a szépségét? És Tatár Csilla? Vagy Sarka Kata? Az anyák napi anya-lánya szelfik után ez nem is lehet kérdés.

Dukai Regina a Life.hu Öt kérdés a szépségről sorozatában már beavatott bennünket szépségtitkaiba. Akkor rákérdeztünk arra is, melyek azok a trükkök, amelyeket az édesanyjától tanult. Az biztos, hogy a tojásos pakolás és az uborka is sokat hozzátett Regina szépségéhez, de nem szabad elfeledkezni a génekről sem. Anyák napján az énekesnő egy közös fotóval köszöntötte az anyukáját. Nincs kérdés: Regina szépségének legfőbb felelőse az édesanyja.

Forrás: www.facebook.com/DukaiReginaOfficial

Anyák napján több magyar híresség is követte Dukai Regina példáját. Tatár Csilla le sem tagadhatná, kinek a lánya. Nem mellesleg, nemrég a TV2 műsorvezetője is elárulta nekünk, milyen szépségtrükköt tanult az anyukájától.

Forrás: www.facebook.com/csillatatarofficial

Sarka Kata, aki a minap megmutatta azt is, hogyan nézett ki 16 évesen, nem csak az anyukájáról posztolt fotót. Kata a kép mellé ezt írta ki: "Az Édesanyám, a Peti anyukája, mindkét Nagymamám, és a Keresztanyám! Őket köszöntöm ma Anyák napja alkalmából!"

Forrás: www.facebook.com/kata.sarka

"ANYA - egyetlen szò és minden ember szàmára az önzetlen szeretetet, gondoskodást, védelmet nyújtò karok ölelését jelenti. Ők azok, akikkel egy életre szóló kötelék, egy láthatatlan lelki köldökzsinór köt össze. Szeressétek, öleljétek, becsüljétek meg Édesanyátokat, mert az Édesanyák a világ legértékesebb emberei! Boldog Anyàk napját minden kedves Édesanyának!" - írta Facebook-oldalán Rubint Réka, aki egy fellépéséről hazafelé tartva állt meg a számára legfontosabb embernél.

Forrás: www.facebook.com/rubintreka

Anyák napja alkalmából a Life.hu szerkesztőségének néhány tagja is megmutatja egy-egy családi fotóját. Ezenkívül összeállítottunk egy galériát hírességekről és édesanyjukról. Reese Witherspoon például Reginához hasonló anya-lánya szelfit készített, amelyet megtalálsz a képek között.

/1404/_gy_s201442915287

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.