Egymás kezét fogva született egy ikerpár

Forrás: Facebook/Daily Telegraph -
ikrek csoda szülőszoba mono mono egypetéjű ikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egypetéjű ikrek egymás kezét fogva születtek meg. Ráadásul úgynevezett mono mono ikrek, ami rendkívül ritka.

Különleges ajándékot kapott Anyák Napjára az Ohiói Sarah Thistlewhistle. Az anyuka egypetéjű ikrei császármetszéssel jöttek világra. Az egyik érdekesség, hogy az apróság egymás kezét fogva születtek meg. Szem nem maradt szárazon a szülőszobában – írja a Buzzfeed.

Csoda történt a szülőszobában egypetéjű mono mono ikrek egymás kezét fogva születtek meg, Egymás kezét fogva született egy ikerpár Forrás: Facebook/Daily Telegraph

Aztán kiderült, hogy úgynevezett mono mono ikrek, vagyis egy magzatburokban fejlődtek és a terhesség alatt végig nagyon közeli kapcsolatban voltak egymással. Ez egy rendkívül ritka jelenség, csak a szülések 0,3 százalékánál fordul elő. A lányok szerencsére egészségesek, bár megfigyelésre bent tartották őket a kórházban.
A csodálatos szülésről készült felvételt alább megnézhetitek:

Finnországban a legjobb, Szomáliában a legrosszabb anyának lennihttp://www.life.hu/csalad/20140507-finnorszagban-a-legjobb-szomaliaban-a-legrosszabb-anyanak-lenni-egy-nemzetkozi-tanulmany-szerint.htmlA világon Finnországban élnek az anyák a legjobb, Szomáliában pedig a legrosszabb körülmények között. Hazánk az 55. helyen végzett.CsaládPálinger Kati megmutatta kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20140510-palinger-katalin-kezilabda-klasszis-megmutatta-kislanyat-szofit.htmlA kézilabdaklasszis megmutatta meseszép kislányát, Szofit, aki még csak kilenc hónapos, de már remekül kezeli a labdát. Persze, volt kitől örökölnie. Család--Gombos Edina családjával Bécsben pihenthttp://www.life.hu/csalad/20140510-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-becsben-pihent-csaladjaval.htmlA TV2 műsorvezetője a világ legélhetőbb városába utazott, hogy eltöltsön családjával pár felhőtlen napot.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.